torstai 14. joulukuuta 2017

Kulkusnauha seinälle

Olohuoneen joulukoirina, eikun -koristeina on tänä vuonna liitutaulun lisäksi viime vuonnakin ollut puutähti ikkunassa sekä tuollainen kulkusnauha joka rennosti menee seinän poikki. Tein nauhan alunperin ystävälle kuvauslainaan, mutta siitä tulikin niin kiva että laitoin sen heti lainasta palattuaan roikkumaan olohuoneen seinälle. Se on mielestäni juuri mukavan vanhahtavan jouluinen ja tänne sopivan rento koriste.

Huonekuusi seilaa tähän vuodenaikaan siellä sun täällä ja on nyt päätynyt olohuoneen pöydälle tuuraamaan vihreää ennen kuin se virallinen joulukuusi laitetaan huoneeseen. Kirpputorilta löydetty rottinkikoristeinen lasipallonen taas sopi oivallisesti kynttilänaluseksi ja juuri olohuoneen tyyliin ja värimaailmaan.

Tuollainen kulkusnauha syntyy näpsäkästi ihan vaan virkkaamalla ketjua ja lisäämällä siihen kulkusen aina sopivin välein. Itsellä oli onnekkaasti laatikoiden kätköissä valmiina kolmea isoa kokoa kulkusia ja rouheaa juuttinarua josta kulkusnauhan tein.

Nice and simple decoration for christmas in our livinroom. A string of jinglebells with a wood star on the window and a chalk board wishing you merry christmas. An indoor spruce on the table giving the look a small dash of green. And of course the button-eyed little chihuahua's enjoying the festive look on the sofa (or just enjoying the sofa and giving rats **s to my decorations, waiting for treats from being photographed instead).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti