maanantai 18. joulukuuta 2017

Lähestulkoon valmis

Keittiön kaappirempaa olisi jo ihan valmis ellen olisi unohtanut askarrella siihen tuota yhtä pientä lootaa. Kaikessa tohinassa se oli asia joka täysin katosi mielestäni ja tupsahti takaisin vasta eilen kun muut laatikot palautuivat paikoilleen maalauksesta. Noh, hällä väliä, teen sen jos ehdin ja jos en niin joulu sujuu kyllä hyvin ilmankin.

Muutoin olen varsin tyytyväinen tähän keittiömuutokseen. Kaapisto toimii tosi hyvin noin ja sitä kaipaamaani valoa nyt oikein tulvii tuonne kun jääkaappi ei sitä blokkaa.
Huomatkaa tuo hauska sisustuksellinen yksityiskohta; solumuovipehmuste tason reunassa, jotta jääkaapin ovi ei siihen osuessaan kolhiudu. Täytyy pitää huolta nyt Smegistä, kun se ensi kuussa tuosta myyntiin lähtee.

P.s. Se edellisen postauksen pöytäkin on juuri valmis. Postaan siitä het kun sen pintavaha kuivahtaa.

The kitchen cabinet reno would be ready if I hadn't forgotten to build the one missing little drawer. Oh, well I'll make it if I have the time, but If not I think we can have Christmas here without it.
Otherwise I'm really happy with the outcome, it works so much better like this. And after Christmas I'll start building the new icebox style fridge that'll complete this style. 

5 kommenttia:

 1. Niin kaunista:) Huone suorastaan tulvii luonnonvaloa. Mahtavaa työtä jälleen kerran.

  VastaaPoista
 2. Se on kyllä hieno, koko keittiö on!!

  VastaaPoista
 3. täydellistä! muistan mummolasta nuo kaapit <3

  -tiina

  VastaaPoista