lauantai 23. joulukuuta 2017

Pienellä tuunauksella sopivat

Tarvitsin täksi jouluksi tarjoiluun pari hienoa korkeaa lasikantista kakkukupua. Sellaisia olin nähnyt myynnissä vaikka ja missä männä vuosina ja sisustuslehdet näin joulunaikaan oikein pursuivat kuvia missä kakut ja herkut oli kauniisti asetellut sellaisiin, joten sellaiset halusin saada.

Lasiset kannet löysin helposti paikallisesta kukkakaupasta, mutta sopivat alustat aiheuttivatkin sitten vähän päänvaivaa, niitä kun ei mieleisiäni missään, mistä etsin ollut. No, kirpparit pelastivat tässäkin. Korkeampaan löysin sopivan puisen alustan valmiina kahdella eurolla ja toiseen askartelin sen puoliksi sahatusta puisesta kynttilänjalasta ja puuvadista pennosilla. Molemmat maalasin vanhahtavan hopeisiksi ja kas näin sain mieleiseni kakkuvadit jouluksi.

When there's not the style you want available in the stores you visit, you do it yourself. I got the glass tops from a flowerstore and the bottoms from a fleamerket. I painted the wooden bottoms silver and got the look just what I wanted.

2 kommenttia:

  1. Aivan upeat!
    Eipä olis tullut mieleen haeskella kupuja kukkakaupasta :)

    VastaaPoista
  2. Jotku tekee mitä osaa, toiset mitä ikinä haluaa! Kertakaikkiaan ei voi kuin hämmästellä taitojasi ja kekseliäisyyttäsi. Paras blogi ever!! Kiitos!

    VastaaPoista