torstai 7. joulukuuta 2017

Hupsistakeikkaa

Olisihan se pitänyt arvata, ettei minulla järki kestänyt odotella vaan sitä piti heti päästä kokeilemaan, että miten ne toimisivat ne kaapit toisinpäin. Ja alustavasti arvioituna; nehän toimivat! Oikeastaan ihan niin kuin sen ajattelinkin. Tilasta tuli valoisampi ja järkevämpi, jälkimmäistä ei tosin ihan vielä.

Jääkaappi toimii paljon paremmin nurkassa, tai siis toimii sitten kun siinä on parempi jääkaappi. Tuo Smegin pullura ei istu siihen nyt mitenkään päin ja onkin siinä nyt vain siihen asti kun se uusi tulee ja lähtee sitten myyntiin ja uuteen kotiin.

Jääkappin päälle tulee vielä yksi yläkaappi, semmoinen löytyi onnekkaasti omista varastoista ja on nyt työhuoneessa maalattavana. Se alle rakennan sitten itse kaapin, jonka sisälle integroidaan meille passeli jääkaappi. Idea tähän lähti siitä edellisen postaukseni linkistä, joten jos mielitte tietää minkälaista kaappia aion tähän jääkaapille rakennella niin kurkatkaa sieltä vinkki. Jos kaikki menee niin kuin päässäni suunnittelen, tulee siitä aivan huikean hieno.

Itse tykkään nyt tosi paljon tuosta että jääkaappi ja hella ovat oven molemmin puolin. Kuvitelkaa tuohon nyt vasenkätisesti aukeava, ohuemmilla ovilla oleva kaappi. Se on mielestäni tässä tilassa hyvä ja järkevä juttu. Kumma kyllä tuossa oviaukossa avoin ovi on vähemmän tiellä kun se oli tuossa edellisessä paikassaan ruokapöydän vieressä (jos pöydän päässä istui joku ruokailemassa). Ja sitten kun siinä on se tuleva (upea) jäkaappi, niin hip ja hei!

The idea of flipping the kitchen cabinets was just too good to leave to the future, so we did it yesterday. Now I just need to build me a new fridge and the lower cabinet and this will be great. I already have a plan in my mind to do a Meneghini icebox-hack by building a cabinet for a fridge myself. But first I'll fix these cabinets here and clean everything up, it's such a mess here right now.

3 kommenttia:

 1. Muutos toimii paremmin kuin hyvin!

  VastaaPoista
 2. No niin. Siinä ei kauan nokka tuhise, kun homma on tehty. Mahtava Maria!
  Kiitos kuluneesta vuodesta, blogistasi ja inspiraatiosta.
  Hyvää joulunalusaikaa!
  Terveisin Kirsi Maria

  VastaaPoista
 3. Teillä on kyllä niin style ja aikansa mukainen koti. Smegg on kyllä kuin tehty tuohon tyylinsä puolesta !!

  VastaaPoista