torstai 10. marraskuuta 2016

Lyhdyt portailla

Minulla on kokoelmiini kertynyt jo kolme erilaista vanhaa rautatielyhtyä. Olen pitänyt tuota isointa eteisen portailla osoittamassa yläkertaan päin ja jostain syystä nuo kaksi muuta ovat ilmestyneet siihen vierelle kuin varkain. Tässä  yksi päivä aloin miettiä niille muuta sijoituspaikkaa kun sitten päätinkin että tuossahan ne hyvät on kolmisin juuri noin.

Iso kantikas vaihdelyhty tuli kokoelmaani ensin sitten löytyi keskellä oleva junalyhty ja viimeiseksi vasemmalla oleva männä kesänä ostettu joka ensin oli maalattu kirkkaan keltaiseksi mutta jonka sitten hetken huumassa roiskaisin itse mustaksi. Tykkään tosi paljon näiden rouheasta tyylistä enkä yhtään panisi hanttiin jos näitä vastaani jostain joskus tulisi enemmänkin.

Vaihdelyhdyn sisällä on hämäräkytkimellä toimiva kynttilä ja se on tosi hauska pieni yövalo tuossa kertomassa missä suunnassa se sänky sijaitsee. Kahdessa muussakin olisi kynttilät sisällään mutta patterit tyhjinä. Olen jostain syystä nyt unohtanut joka kerta kaupassa käydessäni ostaa uusia. Täytynee nyt ottaa se oikein asiaksi hoitaa kun joulukin tulossa jo kovaa vauhtia ja minä täällä vielä ihan muissa maailmoissa taivaanrantoja maalailen.

I have these three railway lanterns just lying around on the staircase when I suddenly realized they actually look quite good just there. The big one has a led-candle in it the others have too but need new batteries to work.

I need to step up my game now since the Christmas is coming and I'm still here minding my own business when I should start thinking about the decorations already.

6 kommenttia:

 1. Aivan mahtavat! Juuri tuossa ovat oikeassa paikassa.

  VastaaPoista
 2. Todella kauniita yksilöitä. Olen itsekin ihastellut junalyhtyjä muutaman kerran markkinoilla mutta en ole raaskinut ostaa kovan myyntihinnan takia. Pyysivät 250e - 350e kpl

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OMG mitä pyyntejä. Jossain himpan satasen päälle tai alle nuo ovat pyörineet siellä missä minä niitä olen nähnyt, paitsi tuo uusin, sen löysin viidellätoista eurolla, mutta oli tosiaan keltainen eikä niin vanha kun nuo kaksi muuta.

   Poista
 3. Vink-vink: hanki ladattavia paristoja niin pääset vastedes ostamasta!

  Joulutunnelmissa myös Henna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika moni on jo suositellut samaa, mutten ole saanut ostetuksi niitäkään kun en ole muistanut :D :D

   Poista