maanantai 28. marraskuuta 2016

Joulumarkkinatunnelmia

No nyt on markkinat vietetty ja oli kyllä taas niin huikea kokemus että. Kerkesin tällä kertaa ottaa kameran mukaan ja näpsäistä muutaman kuvan markkinapöydistä ja myyntipaikoista ennen kun ovet aukesivat asiakkaille. Tässä ensimmäisenä tietysti oma nurkkani. Tarkkaan mietitty ja suunniteltu jotta asiakkailla olisi siinä mukavasti tilaa katsella ja itsellä tilaa pakkailla tuotteita. Täytyy sanoa että hirveän hyvin toimi ja oli aivan ihanaa olla tuossa pikkunurkassa kauppiaana.

Parolan aseman emännän Katjan nurkka näytti tältä, aika houkutteleva eikö vain? Myynnissä oli ihania painettuja paperikasseja, upeita heijastimia ja sortimentti kivaa vintagea.

Myyntipöydiltä löytyi vaikka mitä herkkuja ja niin kauniisti esille aseteltuina kuten vaikkapa tässä Minimaliinan Iinan pöydässä. Tuo matkalaukku oli ihan huikean söpö.

Paikalla oli myös WEEKDAYCARNIVALin Riikka myymässä huippusuosittuja kirjojaan sekä Pinja Coladasin Pinja herkänsävyisine kortteineen ja riemukkaine himmeleineen.

1kertaa2 oli laittanut myyntipöydän näin ihanaksi. Graafiset kuosit ja värit tekivät niin kauniin ja harmonisen kokonaisuuden.

Muita ihanian pöydästä saattoi bongata sympaattisen jäätelötötterön jonka Tiina oli markkinoille muiden ihanuuksien kera myyntiin tuonut.

Pilkkuraidan Tiinalla oli mielestäni markkinoiden paras myyntipaikka aivan ulko ovea vastassa ja näin kauniiksi hän oli sen siihen laittanut. Paketitkin valmiina siellä ja kaikki.

Kotipalapelin Rilla ei enää blogiaan päivittele, mutta on silti ihanaa että saamme hänet aina mukaan näihin tapahtumiimme myymään, koska niin kauniita tuotteita osaa tehdä.

Ihana Koti kaupungin laidallan Frida ja hänen ihanan pellavainen myyntikolosensa. Voin kertoa että yksi noista tekstein tuunatuista vanhoista armeijapyyhkeistä majailee nykyään minun kotonani.

Hanna-Riikka ja Kanelikauppa, viimeisiä viedään, mutta onneksi noita suosittuja kalentereita saa jatkossa PAPU-merkin alta.

Kettukarkin Maire apulaisineen tässä laittelee Kettukarkki SHOPIN myyntipöytää niin nätiksi että sain vain vaivoin hillittyä itseni tuossa viereisessä nurkassa etten koko ajan ollut hipeltelemässä noita hamampyyhekasoja.

Ludwig & Vilgot oli markkinoilla ensimmäistä kertaa mutta näytti siltä kun olisi ollut siellä aina. Aivan järjettömän kauniit koiratarvikkeet ja pedit sulattivat minun sydämeni niin täysillä että tilasin oitis meidän piskeille joululahjaksi Sannalta pikkupedin.

JUJU-putiikin Petra oli tuonut myyntiin ihania printtejään ja esillepano oli tässäkin pöydässä taas ihan huippunättiä.

Pikku-Pemberleyn Maiju oli askarrellut myyntiin kauniita metallikransseja jotka taisivat olla markkinoiden kuvatuimpia tuota vanhaa liitutaulua vasten. 

Ja kaiken kruunasin Souvenirs-blogin Niinan pitämä pop-up kahvila Muruinen herkkuineen. Itse maistelin melkein jokaista sorttia kun olen tällainen sokerihiiri ja tykkään makeasta ja voin kertoa että aivan ensikuokkaisen hyviä olivat ihan kaikki.

Aivan ihanat olivat markkinat mielestäni tänä vuonna, jopa ehkä ihanammat kun viime vuonna oli. Ja puhetta on alkanut olla jo ensi joulun markkinoistakin, että aika varmasti tullaan taas silloin asemalle myymään joukolla ihanalla jouluisia juttuja. Että kiitos kovasti kaikille kävijöille, ostelijoille ja myyjille. Lämpimät muistot jäi.


The Christmas fair at Parolan asema in pictures. It was again a huge success for me and I loved every minute of it.  Links below the pictures take you to the homepage of the seller in the pic.

6 kommenttia:

 1. Kiitoksia vaan seurasta, naapurin Tor... !
  Oli kyllä kiva päivä :)

  Just muistinkin tästä yhdestä kuvasta, että ostin Pilkkuraidalta yhden saaristolaisleivän - ja että missäköhän nyssäkässä se mahtaa olla! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...AKKA! :D Ja mä unohdin ostaa sitä leipää ja nyt harmittaa. Kävin nuuhkimassa ja NIIN hyvältä tuoksui. Pitäiskö muuten jo tällä viikolla tulla sun luo shoppailee...?

   Poista
 2. No nyt harmittaa, kun en taaskaan päässyt käymään! Niin kaunista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ensi vuonna tule. Laita kalenteriin muistutus valmiiksi. Marraskuun viimeinen viikonloppu taas tod. näk. :-)

   Poista
 3. Heippa, oletteko miettineet, voisiko tätä laajentaa kaksipäiväiseksi? Kävin viime vuonna ja tungos oli niin älytön, ettei oikeastaan mitään nähnyt. Jäi pitkälti sen takia tänä vuonna tulematta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaksipäiväisyys olisi monelle myyjälle vaikeaa aikataulullisesti ja välimatkojen takia toteuttaa. Markkinoille kannattaa tulla siinä kahden jälkeen niin välttää sen alun ruuhkahuipun. Paljon rauhallisempaa on meno jo silloin. :-)

   Poista