perjantai 23. syyskuuta 2016

Voihan flunssa

Pian viikko on maattu pääasiassa kotosalla flunssan kourissa kärvistellen. Perheestä kaksi kolmasosaa sairasteli samaan aikaan. Vihdoin alkaa itsellä helpottaa, mutta ihan vielä ei isommin ihmisten ilmoille uskalla mennä. Kovin on tutuiksi tulleet tällaiset maisemat, lököverkkareineen ja villasukkineen. Koirilta ei paljoa sympatiaa ole herunut, ne kun eivät tämmöisistä taudeista itse tiedä. Ovat vaatineet ihan samanlaista palvelua kun aina ennenkin ja jopa näyttäneet vähän pitkää naamaa siitä että heidän sohvalleen olen ängennyt heidän päiväuniaan häritsemään.

Siinä maatessa on ollut aikaa ihailla olohuoneen kattoa, joka kyllä ON hieno ja mietiskellä tulevia sisustusprojekteja. Suunnitelmissa on laittaa taloon myös toinen tumma katto, ihan vaan kun semmoiseen mahdollisuus on. Tosin tämä toinen tulee maalilla kun tuollaista paljasta puupintaa ei muissa huoneissa enää ole, mutta kumminkin. 

Aikaa on ollut myös miettiä ihan yksinkertaisia sisustusasioita kuten sitä, että vihdoin keksin syyn sille että taannoin ostin tämän sievän vanhan rottinkisen roskakorin. Nyt se on ollut todella oivallinen sohvan vieressä tai missä nyt milloinkin olen istunut niiskuttamassa.

Aikaa on ollut myös lähes rajattomasti surffailla netissä ja ihailla suunnattomasti niitä hienoja liitutaulupiirroksia mitä ihmiset osaavat tehdä ja kopioida härskisti (muttei lähellekään niin hyvin kun alkuperäinen) niistä yhtä omalle pikku rihvelitaululle ihan koska tuo nyt vaan sopii tämän talouden keittiöön niin hyvin.

Että nyt kun tästä itseni taas kasaan saan niin eiköhän tämä tästä. Voi keskittyä taas vähän isompiin juttuihin, kuten viikon jälkien siivoamiseen, ettei taas tarvitse kuvailla vain tällaisia tarkoin rajattuja pieniä yksityiskohtia.

Why does one always forget how terrifying the flu season can be? The first one this year took a week of my life and put everything on hold. So I've spent the week lying around and dreaming of the better days. doing almost nothing including all the cleaning. Now that I've started to feel better that's the first thing I need to do, make everything pretty and neat again.

3 kommenttia:

  1. Ei ole mukava maata syysflunssassa. Muistan kun itse oli hieman pidemmän aikaa kipeänä niin seiniä & kattoa aikani katseltuani seinille alkoi ilmestyä uusia tauluja :) Pitäähän siellä sohvalla maatenkin olla ympärillä virikkeitä...

    VastaaPoista
  2. Täälläkin katellaan kattoa syysflussan kourissa...monenlaiset mietteet mielessä...

    VastaaPoista
  3. Toivottavasti olette välttyneet flunssalta hyvin tänä vuonna. Meillä se alkoi jylläämään pari päivää sitten, pitäisikin hakea flunssalääkettä apteekista. Ei aivan kotikonsteilla tunnu se nyt lähtevän taloudesta.

    VastaaPoista