lauantai 10. syyskuuta 2016

Herkkuja Habitaresta (osa II)

Habitaressa tuli kierreltyä ristiin ja rastiin ja vaikka kuvittelinkin nähneeni kaiken jäi varmasti paljon myös näkemättä, mutta tässä osa siitä mitä näin ja mistä tykkäsin.

Ylläolevissa kuvissa My o My:n Garage Garage - Rewilding osasto joka kaikessa ihanuudessaan van oli ihana. Ja täynnä kaikkea ihanaa. Myös käsintehtyjä (tai sen näköisiä) astioita, joka saattaa siis olla aika kuuma juttu juuri nyt. ;-)

Esillä olevasta uudesta designista mieleeni olivat erityisesti tämä Pinja Rougerin ja Riikka Kantinkosken yhdessä suunnittelema "The Botanic shelf " sekä Helena Mattilan puuhelmista punottu riippukeinu "Metsän sylissä". Kumpainenkin tuotteista miellytti omanlaisensa simppelin idean ja keveytensä puolesta.

Huomasin myös että silmäni hakeutuivat aina kohti samansävyisiä tai oloisia materiaaleja. Rottinki, juutti, kaisla ja sen sellaiset viehättivät paljon. Ihana oli myös nähdä tätä retro-romanttista rottinkityylisuuntaa edustettuna "Emmanuelle"-tuolin muodossa. Se oli esillä ainakin kahdella eri osastolla (joista toinen oli Marni, keskimmäinen kuva ja toinen tämä alempi jonka nimeä en muista).

Muilta osin messuilla tuli vastaan paljon ihastuneita huokauksia, ihmetystä ja ihailua sekä hillitöntä hihitystä aiheuttavia osastoja ja asioita. Nämä alemman kuvan veijarit olivat kaikessa hilpeydessään niin söpöt että saattaisin helposti kelpuuttaa tuollaiset muoviotukset myös omaankin kotiini. Jotenkin tulee nuo omat koiruudet mieleen noista.

Kaiken kaikkiaan hyvät messut ja runsaasti jäi käteen tänä vuonna ideoiden ja uusien näkökulmien muodossa. Erityisesti oli ihanaa huomata siellä paljon niitä asioita joita alunperin lähdin etsimäänkin. Ihan kaikkea en tosin löytänyt, mutta voi olla etten vaan katsonut tarpeeksi tarkkaan, mutta kestävä kehitys oli kovasti lisääntynyt ja siitä olin hyvin mielissäni.

The Habitare fair was really nice this year I got a lot out of it. I seemed to be drawn towards certain styles and colors looking at my pictures, but then again there was a lot of this this year. I really loved that there was more sustainable materials and overall recycling was a bigger theme. 

2 kommenttia: