torstai 29. syyskuuta 2016

Ovi johonkin

Niin kuin jotkut teistä lukijoistani jo tiedättekin tulen aina välistä ostaneeksi kirpparilta jotain jonka tarpeellisuudesta en itsekään ole kovin varma, mutta jokin sisäinen palo pakottaa ostamaan kumminkin. No, niin kävi tässä taannoin taas kun löysin tämän viehkeän pienen oven. Ovella on korkeutta noine karmeineen noin 145cm ja leveyttä 52. Joku on takapuolelle kaunokirjoituksella laittanut, että "tämä on keittiön kaappi".

Jos se olisi ollut ihan vaan pelkkä ovi en olisi varmaankaan siitä mitään visiota saanut, mutta koska mukana on tuo tasan ovenmyötäinen karmi niin asia oli tyystin eri. Näin nimittäin heti mielessäni että tästä tulee sellainen oikein hauska vähemmän syvä kaappi.

Mitään paikkaahan ei tässä huushollissa tietysti vielä sille ole, mutta ajatus litteästä kaapista on niin kutkuttava, että aion rakennella sen siitä huolimatta. Vähän täytyy tosin ensin suunnitella tarkemmin, että tuleeko jalkoja vai sokkelia vai muuta ja mistä sen itse kaappiosan rakentelen, mutta rattaat ovat lähteneet jo raksuttamaan ja eiköhän se pian selviä, että minkälainen kaappi tuosta sitten tuleekaan, riemastuttava nyt ainakin.

As some of you might know I sometimes buy stuff that I don't really need, but want to buy anyway. That happened again when I found this cute little vintage cupboard door. I suddenly saw it as a door for a very shallow cabinet. I just knew that moment that this was an idea not to walk past and so I got the door home.
I still have to plan the details of it and try to figure out where to put it when finished, but I'm ever so sure the result is going to be the cutest thing ever.

4 kommenttia:

 1. Ai miten kutkuttavan jännittävää odottaa millainen siitä tulee. Hauskan kokoinen ovi!

  VastaaPoista
 2. Oot kyllä varsinainen ideapankki. Ovesta kaappi; no ei ollenkaan huono visio. Ja takuulla paikka löytyy ja kaapista tulee ihana.

  - Elma -

  VastaaPoista
 3. Meidän taloon on tehty aikanaan sellainen vain n. 10 cm syvä kaappi. Sinällään ihan kätevä kaikenlaisen pikkutavaran säilytykseen, eikä vie huonetilaa paljoa.
  -Rosanna-

  VastaaPoista
 4. Leena Pionilaaksosta2. lokakuuta 2016 klo 10.13

  Minulla olisi tuolle heti käyttöä. Tekisin sähkökaapille kaapin. ;) Peltinen peruskaappi eteisessä suorastaan huutaa jotain kauniimpaa peitteeksi.

  VastaaPoista