tiistai 27. syyskuuta 2016

Uusia kasveja kylppäriin

Männä keväänä remontoitu piskuinen kylpyhuoneemme kaipasi jotain virkistystä syksyyn. Vähän jotain uutta vihreää joka muistuttaa kesästä ja saa tilan tuntumaan pirteämmältä pilviselläkin säällä.

Visiitti paikalliseen kukkakauppaan, pieni osteluhuuma ja johan on kylpyhuoneessa uusia kasveja somistamassa tilaa. Ihastuin tähän krakeloituneeseen ruukkuun ja kun tarjousnurkassa oli siihen sointuva oliivipuu oli suunnitelma valmis. Hintaa ei tullut kuin kaksi kymppiä yhteensä ja avulias myyjä vielä hoiti istutteluhommatkin kaupan päälle. Näyttää tuossa ikkunalaudalla kyllä niin herkulliselta että.

Pöntön takana olevaan vanhaan nahkaiseen tähtäinkotelon puolikkaaseen ostin tällaisen hernevillakon. Sekin tarjouslaarilöytö eikä köyhdyttänyt lompakkoa kuin vitosen ruukkuineen. Tykästyin tuohon sen ikään kuin valuvaan olomuotoon. ja kylpyhuoneeseen sellainen teema sopii oikein hyvin. 

Kasvien myötä tila piristyi huimasti ja tuntuu nyt taas uudelta ja raikkaalta. Tuo kaakelointiremontti oli kyllä parhaimpia ideoitani ikinä, kohtuullisen vähällä vaivalla ja rahalla tilasta tuli niin valoisa ja tyylikäs. Sitä remonttia muistellessani tein siitä ja sen vaiheista myös kansion tuonne StyleRoomiin. siitä näpsästi ja ytimekkäästi näkee mitä tämä projekti piti sisällään ja miltä tässä tilassa näytti ennen. Käykäähän kurkistamassa, jos vaikka innostutte itsekin remonttipuuhiin näin syksyn kunniaksi, StyleRoomista löytyy aiheesta ja muustakin paljon kaikkea kivaa.

 Since the fall is here I needed to do something to cheer up the little bathroom. I wanted something green so I went to a local flower shop to get some inspiration. I got a new vintage looking pot and an olive tree to go with it to the window and a lovely pearly waterfall-like plant for the vintage leather holder I already had. I really like the space now, it looks so nice and fresh. I'm also glad we did the renovation to this room back in the spring. If you want to see a quick glimpse of the renovation I made a cool folder of it to my StyleRoom, go check it out.

6 kommenttia:

 1. Hyvät ostokset!Oliivipuut on olleet täällä ainakin hintavia!

  VastaaPoista
 2. Hyvät ostokset!Oliivipuut on olleet täällä ainakin hintavia!

  VastaaPoista
 3. Näyttääpäs hyvältä, tosi hyvältä! On kiva huomata, kuinka pikku jutuilla saa ihmeitä aikaan. :)

  Ja kiitti muuten alimmaisen kuvan ideasta; sain nimittäin samantien vision, että mäkin haluan veskiin hyllyn, jonka alapuolelle hyllykoukku ja siihen jotain kivaa roikkumaan - kuten viherkasvi. Mies pääsee siis viikonloppuna taas rakennushommiin... Mä en ole näissä rakennuspuuhissa yhtä taitava kuin sä, joten keskityn vain suunnittelupuoleen, heh. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollos hyvä vaan, tuommoinen hylly on kyllä niin näpsäkkä. :-)

   Poista
 4. Ihmettelen vain missä se piskuinen kylpyhuone on.... ;) tuo on ihana! :)
  Ps. osallistu arvontaan blogissani romuaarteeni.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Tuo laatoitus on niin ihana.

  VastaaPoista