tiistai 6. syyskuuta 2016

Kesän kirpputorilöytöjä

Tein männä kesänä paljon sellaisia kirppislöytöjä joita en ole aiemmin tainnut tänne päivitellä. Keräilin kokoon ulkomuistista kasan ja nappasin kuvat jotta näette minkälaisia aarteita suven aikana mukaani on tarttunut. 

Tämä hieno vanha iso kuparitarjotin oli ihan hetken päähänpisto-ostos. En ollut lainkaan varma sopiiko se tyyliini tänne, mutta päätin halvan hinnan (25€) innoittamana ottaa riskin ja kokeilla. Ei lainkaan huono päätös, sillä tarjotin näyttää oikein herkulliselta olohuoneessa valkoisella seinällä rapatun muurin vieressä.

Kaikenlaista pientä ja vanhaa tarttuu myös usein mukaani pelkästään sen vuoksi että nätti on, niin kuin nyt hymytyttö-patsas ja vanha mitta. Jos eivät omasta kodista paikkaa löydä niin oivallisia lahjuksia näistä saa aina. Tykkään myös tosi paljon jos löydän jotain millä on oivallinen käyttöarvo huushollissani. Vanha rihvelitaulu tietenkin toimii samoin kun kilon punnus ja vanha puurasiakin. Pitkään ihmettelin kirpputorilla myös tuota pölyistä rautaista vempelettä että mikä ihme se on, mutta sitten älysin että todennäköisesti sillä voi puristaa painonappeja tai purjerenkaita ja ostopäätös syntyi samoin tein. Tosin vielä en ole sitä ehtinyt testaamaan enkä putsaamaan, mutta nätteyshän siinä on noinkin.

Olen nyt myös jostain syystä ostanut pari irtonaista hirvensarvea. En oikein tiedä itsekään että miksi, mutta ehkä se on taas joku intuitio jonka tarkoitus ilmenee sitten myöhemmin. Ennenkin on käynyt niin että ostan jotain vaan siksi että tulee sellainen olo että sitä tarviaa joskus.

Poronnahka ja vanha lakaisin ovat taas niitä hyviä käyttöesineitä joita ei voi olla liikaa. Olen huomannut että on näppärää jos tällainen puuvartinen luuta on käsillä melkein jokaisessa huoneessa. Poronnahka taas on ihan paras talvipakkasilla mukana kulkeva ahterinlämmittäjä ja vanha auton lampun kupu päätynee varmasti johonkin tulevaan valaisinprojektiin.

Hyviä löytöjä kaiken kaikkiaan mutta koska tavaran määrä ei voi kaiken aikaa vain lisääntyä, täytyy jotain laittaa  piakkoin myös kiertoon. Autotallissani on pari sellaista kalustetta joista ainakin aion eroon hankkiutua. Laittanen tänne sitten postausta kun myynnin aika tulee, jos siellä lukijakunnassa olisi sitten taas niitä potentiaalisia ostajia. Palataan tähän aiheeseen siis vielä.

Some of the random fleamarket finds I made this summer that I haven't yet posted about. Some of them bought just for the cheap prize and some of them just because I need them. I can always find a place for stuff like this and if I don't it's easy to give some away as a gift.
The only thing that puzzles me is what to do with those two moose antlers. I got them just cause I had the feeling I'm going to need them somewhere, but still haven't figured out where.

5 kommenttia:

 1. Ihania löytöjä kyllä! :) http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Hienoja löytöjä! Hymypatsasta olen metsästänyt tuloksetta.

  VastaaPoista
 3. Oi että! Mielenkiinnolla odotan mitä myytävää autotallistasi löytyy.

  VastaaPoista
 4. Monta kivaa löytöä!
  Kivaa tiistaita!

  VastaaPoista
 5. Nyt on ihan pakko sanoa, että hyllyllä on kaksi hymytyttöä oma ja tyttären sekä pojalla hymypoika. Äitini lapsilla ja lapsenlapsilla kaikilla omat hymypatsaat. Aika harvalla on näin..(eri paikkakunnilla saatujakin vielä)

  VastaaPoista