perjantai 16. syyskuuta 2016

For sale

Taisin jo jokin aika sitten vihjaista että olisi vähän ylimääräistä tavaraa jota voisin kaupitella täällä blogin puolella. No, tässä sitä nyt olisi sitten, oivallinen kasa kelpoa kamaa joka etsiskelisi nyt uutta kotia, kuka mistäkin syystä.

Otetaanpa tähän esittelyt tuotteista hintoineen yksitellen. Mukana pari ylläriäkin, eli kannattaa lueskella tekstit tarkkaan.  

Ja huom. Kaikki tavarat myydään ensisijaisesti noudettuna ja mielellään rivakalla aikataululla. En varaile mietiskelijöille enkä säilö viikkokausia. Tavaran saa tarkastaa paikan päällä ennen ostopäätöksen tekoa, mutta jos tuotteeseen on jonoa en myöskään lotkauta korvaani tinkijöille. Kaikki tuotteet vähän pölyisiä varastosäilytyksestä johtuen. Tämä huomioitu hinnoissa valmiiksi.
Tuotteet Järvenpäässä, Keski-Uudellamaalla.

Yhteydenotot sähköpostiini jonka osoitteen löydät sivun vasemmasta ylälaidasta. 

Ensinnä olisi tämmöinen superhieno aito ja alkuperäinen vanha metallinen arkistolaatikosto. Väriltään hieno vihertävä mudanruskea. Huom. kuvissa viereinen pensas heijastaa vihreää kylkiin. Vähän asiaan kuuluvaa kolhua kyljissä ja kulumaa pinnoissa siellä täällä, eniten pinnassa. Mekanismit toimivat moitteetta ja ryhti hyvä. Painoa melkoisesti, sisällä alhaalla betonipaino. Yksilön strategiset mitat ovat: korkeus 131,5cm leveys 40,5cm ja syvyys kahvoineen noin 65cm. Arkistolaatikosto myyty.

Sitten olisi tällainen lääkekaappi, mutta tässä on eräs ikävä haitta; tämä tuoksuu todella voimakkaasti jollekin lääkkeelle. Kävin ihan apteekissa asiaa kysymässä ja farmaseuteilla sitä nuuhkittavana, varmoja olivat että joku lääke se on, mutta tarkkaa tunnistusta ei tullut. Olen koittanut tätä tuulettaa  ja imeä tuoksua ruokasoodalla ihan tuloksetta se vain on ja pysyy. Jos joku haluaa tästä kokeilla saisiko tuoksun irtoamaan jos ei muulla niin maalaamalla päälle niin kymppi mulle kouraan ja kaappi on sun. Lukko toimii ja kaikki.
Mitat kaapilla ovat korkeus 34,7cm leveys 23.8cm ja syvyys 11,8cm. Lääkekaappi myyty.

Sitten olis neljä Ikean Tärno-taittotuolia jotka patinoituneesta ulkonäostään huolimatta ovat ihan jämäkkiä ja kestäviä jopa jäykkiä avata. Metalliosat hyvät. Pihakäytössä olleita yksilöitä. Uutta maalia pintaan vaan jos tuollaisenaan ei tykkää.  Tuolit myyty.

Ja tuoleista puheenollen, olis tällainen eri hieno vanha rouhea pyörivä työtuoli jossa istuinosa ihan inasen vino. Ei haittaa jos sillä ei pyöri, koska sen huomaa vain silloin. Jos suoraan passaa niin suorassa on. Hyvä istua ja jämäkkä. Pinnoissa asiaan kuuluvaa patinaa, ruostetta ynnä muuta upeeta. Hinta 25€

Sitten olis tällainen aidolta ajalta oleva Tapiovaaran Lukki-tuoli. uudella verhoilulla tästä sais kyllä melko messevät, mutta vanhakin pelaa tuota selkänojan halkeamaa lukuun ottamatta. Tukeva ja hyvä istua niinko tällaiset design-klassikot yleensäkin on. Lukki myyty.

Myynnissä olis myös tällainen vanha talonpoikainen ruokapöytä laatikolla. Ollut pihalla pari kesää ja sisällä lopun aikaa. Kaiken maailman rupua ja skrubaa siellä täällä, mutta asiansa ajaa todella hyvin.  Päälipinta kaipaisi ehkä vähän hiontaa jos ihan siposen sileästä tykkää, tämä on vähän sellainen että tiskirätti saattaa ottaa sieltä täältä kiinni. Jaloissa ovistopparit jotta korkeus passaa istujille paremmin, Leveyttä pöydällä on 136cm, syvyyttä 84 ja korkeus stoppareiden kanssa 74,5 (ilman niitä 71cm). Pöytä myyty.

Kuka haluaa vanhan Hooverin imurin? Saa tulla hakemaan, ei maksa mitään. Muistaakseni toimii ihan hyvin, mutta takuuta en tietenkään kehtaa antaa kun näin halvalla lähtee. 

Ja viimeiseksi laitetaan onni kiertämään. Olen saanut nämä tikapuut ilmaiseksi ja sillä hinnalla ne eteenpäinkin menevät. Eli jos pystyt minulle perustelemaan miksi juuri sinä tarvitset kipeästi nämä vanhat marjapuuron väriseksi maalatut puutikkaat niin kerro se minulle. Perustele hyvin koska valitsen joukosta sen jonka perustelut minuun eniten vetoavat. Muuten toimivat portaat, mutta kaikki tukisysteemit välistä uupuvat jotta vapaaseen seisontaan en ehkä suosittele, mutta koristearvohan näissä se kai se isoin juttu onkin. Tikkaat löysivät uuden kodin.

Kyselyt, kerjuut ja kaupat lukkoon SÄHKÖPOSTILLA, kiitos. Osoite löytyy sivun vasemmasta ylälaidasta nettiversiossa.


Just selling stuff for people living in southern Finland and able to pick up. Way too lazy to translate all in English here, so f you are interested of specific info and cannot understand my Finnish writing, feel free to contact me via e-mail and I'll give you the info needed. 

10 kommenttia:

 1. Yhyyy! Senkin rontti! Käyn etelässä vain parisen kertaa vuodessa. Viikko sitten käytiin...Jarrutettiin jopa ekaa kertaa ikuna Järvenpäähän paluumatkalla, mutta vinkkaamasi aarre-aitta olikin kiinni. Ja nyt sitten tämä!!! Halavatun halavattu.
  ��
  Terv. H

  VastaaPoista
 2. Lääkekaappi ja tikkaat! Ex-miehelleni jäi vastaavanlaiset ihanuudet, joita tuunasin tuntitolkulla ja joista kuitenkin katkerana jouduin osituksessa luopumaan. Olivat kyllä hänen isovaarinsa omin kätösin tekemät, mutta mielestäni mun partsilla kukkaruukkujen kera ne olis esiintyny edukseen. :)
  Hanna

  VastaaPoista
 3. TIKKAAT ! Ne sopisivat meidän pikku apinan huoneeseen todella hyvin. Eikös pikku apinat
  kiipeile ketterästi tikapuilla :) :)

  VastaaPoista
 4. Voi nenä! Jos asuisin lähempänä niin ostaisin heti tuon vihreän arkistokaapin meidän kotia somistamaan.. Tsemppiä tavaroiden myyntiin! :) Ps. ai että teidän koti on sitten ihana!

  Terkuin,
  Tuija

  VastaaPoista
 5. Tikkaat❤️ Sopis tuonne itse tehtyyn vähän erilaiseen kasvihuone/kesähuoneeseen loisteliaasti... Juuri tuollaisia olen sinne etsinyt... Saisi yrtit ja kesäkukat kauniisti esille ja talvella valot noiden tikkaiden ympärille tuomaan tunnelmaa��

  VastaaPoista
 6. Ihania kaikkia! Meillä on korkeat huoneet ja keittiöön tuli hankittua julmetun kokoinen vanha seinäkaappi. Sen ylimmät hyllyt on niin ylhäällä että tarttis tikkaat ja tähän asti rumilla alumiinitikkailla sinne kiipeilty. Nuista sais ihan kellot siihen satunnaiseen kiipeilyyn kun vähän laittais :) (ja ps. Naapuripitäjässä majaillaan)

  VastaaPoista
 7. Ihania kaikkia! Meillä on korkeat huoneet ja keittiöön tuli hankittua julmetun kokoinen vanha seinäkaappi. Sen ylimmät hyllyt on niin ylhäällä että tarttis tikkaat ja tähän asti rumilla alumiinitikkailla sinne kiipeilty. Nuista sais ihan kellot siihen satunnaiseen kiipeilyyn kun vähän laittais :) (ja ps. Naapuripitäjässä majaillaan)

  VastaaPoista
 8. Pyydettiin ottamaan meilitse yhteyttä, jos oli vailla jotakin ;)

  VastaaPoista
 9. Noi tikkaat ois ihan täydelliset mun kasvihuoneeseen, joka on rakennettu mun vanhan lukion ikkunoista ja kaikesta muusta kierrätyskamasta, mm. purkutiilistä. Mies rakensi ja minä sisustin ja hulluna kasvatan yrttejä ym. Basilikat on kasvanu vanhoista alumiinimehumaijoista tehdyissä amppeleissa ja kaikenlaisissa peltipurkeissa( yleensä dyykatuissa) ja saviruukuissa. Noilla tikkailla kaikki näyttäis vielä hienommalta!!

  VastaaPoista
 10. Tämä on hyvä media saada kaupaksi mitä ei itse tarvitse. Tuo lääkekaappi olisi meille tarpeellinen.

  VastaaPoista