maanantai 22. helmikuuta 2016

Annan huoneeseen

Muutamia hankintoja Annan huoneeseen on jo löytynyt. Kirpputoreja ja osto- ja myyntiliikkeitä on kierrelty suunnitelmaa silmälläpitäen ja hienoimmat aarteet ostettu talteen. Tässä niistä muutama mitkä tulivat tänne minun hoteisiini pieneen tuunaukseen.

Ensinnä hieno vanha pöytävalaisin joka ostohetkellä oli räikeän kirkkaan punainen. Joku aiempi omistaja oli päättänyt sen sellaiseksi maalata mutta me päätimme toisin. Lamppuun palautettiin alkuperäinen musta maali ja johan koheni ulkonäkö. Eri hyvä ostos kahdellakymmenelläkahdeksalla eurolla.

Tuoli tulee sopimaan niin hyvin huoneen teemaan jahka nuo lievästi iljettävän väriset verhoilut vaihdetaan hieman vähemmän iljettäviin. Puuosat taas ovat mitä hionoimmassa kunnossa ja väri niissä ihan nappi. Tämä lähti matkaamme viidellätoista eurolla niin siihen jäi vähän varaa sitä uusiksi verhoillakin. 

Parilla kympillä ostettu vanha venäläinen kartta oli löytö mitä etsittiinkin ja tulee olemaan huoneessa tosi oleellinen osa sisustusta. Viidentoista euron yöpöytä taasen on noin ehkä vähän olmi ja saattaa vielä vaihtaa väriään johonkin tummempaan, mutta ans kattoo nyt ensin mitä muuta huoneeseen vielä löytyy. Tämä tapa sisustaa kun on vähän arpapeliä sen suhteen miten asiat toisiinsa sopivat, kun ei ihan aina voi täysin ennustaa mitä vastaan kulloinkin tulee.

Aika hyvin lähti käyntiin tämä projekti löytöjen osalta vai mitä olette mieltä?

Some second hand finds for Anna's room makeover. The lamp was bright read (previous owner painted) but we made it black again. The chair is so pretty but needs a little new upholstering. The night stand might be good as is but might also look better with a darker tone, still in thinking. And the map was a find we were looking for. Not a bad start to this project, or what do you think?

4 kommenttia:

 1. Aika erikoisia - nuoren naisen huoneeseen. MInun makuun kyllä. Hmmm.. millainen on olmi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olmi on itseasiassa eläin, sellainen harvinainen salamanteri. Väriltään kellastunut valkoinen. Siitä termi jos joku on vähän tuon värinen niin sanotaan että olmi. :-)

   Poista
 2. Aivan mielttömän upeat löydöt!

  VastaaPoista
 3. Yöpöytä on täydellinen. Kotiuta meille jos ei siihen projektiin istu. Tsemppiä etsintöihin.

  VastaaPoista