lauantai 27. helmikuuta 2016

Kian huoneeseen

Ja sitten on vuorossa esitellä vähän Kian huoneeseen tulossa olevaa sisustusmaailmaa. Tästä on tulossa selkeästi väreiltään pehmeämpi ja raikkaampi kun Annan huoneesta. Väreiltään harmaa, valkoinen ja luonnollinen puu. Ei liikaa kontrastia. Teemana huoneessa tulee olemaan käytännöllisyys ja mukavuus jopa vähän ylellisyyskin jos oikein onnistumme.

Kirpputoreja kierrellessä mukaan on tarttunut selkeästi naisellisia koriste-esineitä ja neulomisesta pitävälle kauniita puikkoja.

Siitä neulomisesta pitämisestä puheen ollen, emme voineet vastustaa tätä tapettia. Huoneessa on nimittäin kiusallisesti yksi seinä tapetoitu suoraan pohjustamattoman levyn päälle ja ainoa millä sen voi uudistaa on tapetoida siihen päälle. Tällä hienolla harmaalla Denim & Co:n "Knitting" kuosilla uudistamme sen seinän melko tyylikkäästi. 

Muita paljaita seinäpintoja täytetään taulukollaaseilla joista tässä esillä osa. Värimaailma taas niin pehmeää ja raikasta (vaikuttaakohan se nyt tähän sisustusprojektiinkin tuo lähestyvä kevät?)

Sänky on tulossa tapetoidun seinän eteen ja liinavaatteiksi olemma miettineet yhdistelmää erilaisia harmaita. Yksi lakana löytyi omasta takaa ja se sattuu väreihin hyvin. Sen kaveriksi täytyy käydä shoppailemassa vielä pari muuta erilaista harmaata jotta tyylistä tulee täydellinen.

Mitä olette muuten mieltä siitä, että kumpaan suuntaan tuo tapetin neulekuosi täytyy asentaa kulkemaan? Noin niinko tuossa ylemmässä kuvassa vai niinko tässä alemmassa kuvassa? Itse olen ihan pihalla siitä kummin päin tuo on oikein päin, molemmat näyttävät yhtä kivoilta.

Kia's room in the upcoming two room project is going to have a more fresh color scheme than Anna's room. It's going to be more natural and relaxing. Here's some of the stuff we selected there. Kia really loves knitting so this Denim & Co's "Knitting" wallpaper will be a big hit in the room.

18 kommenttia:

 1. Aivan ihastuttavia sävyjä ja materiaaleja. Tuo tapetti on ihan mielettömän ihana! Tulee todella kaunis huone. <3

  //Kaisa J - Koti-ikävä

  VastaaPoista
 2. Alempi kuva näyttäis oikealta :D.
  Marja kommentoi.

  VastaaPoista
 3. Minusta taas ylempi kuva :) Eikö oikeista silmukoista muodostu "kuusia" kun kerroksia tekee?

  Ihana värimaailma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti testata kutoen. :D niinhän se on tuo alempi oikein päin. T.sama anonyymi

   Poista
 4. Varmaan "oikea" suunta on se, miten rulla avautuu.

  VastaaPoista
 5. Alemmassa kuvassa neule kulkee alhaalta ylöspäin eli niin kuin se olisi neulottu, se on oikea suunta.

  VastaaPoista
 6. Ihana projekti sulla menossa. Minäkin olen alemman kuvan kannalla.

  VastaaPoista
 7. Tuo on niin hersyvän herkullinenprojekti! Ihanaa suunnittelua! Olen alemman kuvan kannalla kuvion suunnassa!

  VastaaPoista
 8. Hieno tapetti! Itsekin tykkäisin käsityöihmisenä tuosta omalle seinälle. Alemmassa kuvassa neulontajälki oikeinpäin.

  VastaaPoista
 9. Toivottavasti löydän tuollaista tapettia sitten kun seuraavan kerran remontoin. Alempi kuva on oikeinpäin. Kysy miten asukas sen haluaa.
  Minulla on H&M pussilakana lähes samanlaisella kuviolla.
  Jossain myydään mattojakin neulekuosilla.
  Mistä nuo tekstitaulut löytyivät? Teittekö itse?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekstitaulut ovat postikortteja ihan kirppiskehyksissä. Harmaat ovat By Johanna Lehtinen ja musta-valkoiset RK-Design.

   Poista
 10. Hassu juttu. Itse neulon "jatkuvasti" mutten edes älynnyt että tapetti olisi eripäin noissa kuvissa. Tarkempi tarkastelu osoittaa, että alempi kuva on neulomuksen kannalta oikein päin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä taas jotenkin "osaan" katsoa tuota tapettikuosia niin että luen välillä ne rivit ikään kuin toisin päin. Silmät menee ihan sekaisin välillä. :-D

   Poista
 11. Upea tapetti! Ja alemmassa kuvassa neulos on oikein päin! =)

  VastaaPoista
 12. Osaan just ja just kutoa oikeaa ja väärää (siis nurjaa) eli en tiedä mikä on oikein. ;) Silmää kuitenkin viehättää alempi kuva. Se on jotenkin virkeämpi ja positiivisempi. Ihan kuin pienet versot nousisivat ylöspäin. <3 Olen törmännyt tähän tapettiin jossakin, en vaan muista missä. Ihana tapetti ja ihana on projektisikin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olen tästä projetista niin innoissani kun saa kerrankin tehdä erilaista kun omaan kotiin laittaisi :-)

   Poista
 13. Luonnonvalkoisena löytyisi tapettiin sopivalla kuosilla lakanat Ellokselta, vieläpä tarjoushintaan: http://www.ellos.fi/ellos-home/cosima-pussilakanasetti-jossa-valokuvapainatus/484047?N=1z13ys9Z1z141o7&Ns=RankValue3|1&Nao=11&selArt=860452&pr=0C1B2S3T

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me pidetään tässä projektissa neulekuosi vain seinässä. Kiitos kumminkin vinkistä :-)

   Poista