lauantai 13. kesäkuuta 2015

Spontaanit bileet asuntovaunulla

Blogiyhteistyö Suomen Lähikaupan kanssa
Nyt on vihdoin kaivettu asuntovaunu esille pölyiseltä pihalta ja viety se kesän ensimmäiselle reissulle tien päälle. Perheen pojat läksivät kalaretkelle Hämeeseen tuttavaperheen luokse ja koskapa tuollainen oma "hotellihuone" taloudessamme on, se otettin tietysti matkaan. 

Keksimme järjestää tuttavaperheelle pienet grillibileet tullessamme, ihan vaan sen kunniaksi kun saimme tulla. Päätimme että teemme ruoat vaunulla ja tarjoilemme siinä, että olisi niin kuin oikeasti meidän järjestämät bileet heille ja hauskaahan se oli. Piskuinen pallogrillikin pääsi ensi kertaa kokeiluun ja aivan loistavasti toimi tuo. Ei sen tarvitse olla koolla pilattu että saa makkarat isommallekin porukalle käristettyä.

Kävin tietysti reissulla myös matkan varren kirpputoreilla, mutta saalista ei tällä kertaa löytynyt. Onnekseni olin kuitenkin pari päivää aiemmin bongannut kotipitäjän kirpparilta nämä Sarviksen hienot retrokuhot vaunun varustukseen ja ne osoittautuivatkin aivan oivallisiksi tarjoiluastioiksi herkkupöydän salaateille. Kokonsa ja näkönsä puolesta ihan täydelliset tyyliin ja tunnelmaan.

Bileet onnistuivat kyllä ihan superhienosti. Kaikki saivat kystä kyllä ja tunnelma oli katossa. Vaunun varusteetkin toimivat oivallisesti isommallekin porukalle, tosin haarukoita, veitsiä ja pari retkituolia joutunen hamstraamaan vielä lisää, niitä kun olikin vain kolmelle, mutta sehän tietää vain lisää kirppareilla kiertelyä ja sitähän minä en vastusta.

Bilepöytä notkusi herkuista jotka ostettiin kätevästi matkan varrelta vastikään avatusta Mäntsälän uudesta Siwasta. Olin saanut Siwaan satasen lahjakortin bileiden järjestämistä varten ja sen tuhlaaminen tuossa kaupassa oli kyllä varsin helppoa. Kaikki oli kivasti laitettu esille ja tunnelmaltaan uusi myymälä oli niin lämmin ja kotoisa että ostostelu sujui kuin tanssi. Satsasimme yhtä lailla sekä suolaiseen että makeaan eikä tietenkään unohdettu koristeitakaan. 

Siwoissa ympäri Suomen vietetään tänä kesänä Kesäkauppapäiviä jolloin kaupat täyttyvät hulinasta. Kesäkauppaa viettävät myymälät tekevät kukin tuotepakettilahjoituksia lähialueidensa kohteille, kuten esim. löytöeläintaloille ja nuorisotyöhön. Näihin tuotepakettilahjoituksiin myös asiakkaat voivat osallistua. Lisätietoja löytyy kesäkauppapäivinä myymälöistä. Suosittelen myös vilkaisemaan linkin takaa sivulta löytyvää Pitäiskö grillata -kuvakisaa, siellä olisi nyt aika meheviä palkintoja tarjolla kaikille osallistuville.

Käykäähän kurkkaamassa myös Juliana Harkin valokuvaprojektia #siwaihmiset. Itse koukutuin tuonne aika pitkäksikin aikaa. Tarinat kuvien yhteydessä olivat niin mielenkiintoisia.

The first trip with our little caravan this summer and of course there was a little party too. I did it in collaboration with Suomen Lähikauppa Oy. I got a 100€ gift voucher that I used to buy all the food and things from the new Siwa store in Mäntsälä.
The party was small and spontaneous, but so warm and nice. I really got some good memories of it to treasure. Now that I know it's so easy to entertain a larger group of people in my little caravan I definitely will do this again soon.

16 kommenttia:

 1. Tämäkin blogi siis kaupallinen ja mainostaminen vielä todella tökeröä. Siwa!? :D
  Heippa! Poistuit juuri blogilistaltani, mikä ei tietenkään ole maata mullistavaa ;)

  VastaaPoista
 2. Eipä ois tullut mieleen että pienen kaupan valikoimastakin saa näin hyvin grillibileiden tarjottavat ja vielä koristelutkin! Onnistuu siis yllätysbileet mökilläkin... Ja niin on suloisen näköinen tuo vaunu ;)

  VastaaPoista
 3. Maailman sympaattisin vaunu on saanut ihkun pikkukaverin tuosta pallogrillistä. :)

  VastaaPoista
 4. Ei .... Pettymykseni määrää on vaikea kuvata. Ymmärrän motiivisi kaupallistaa blogisi mutta sen mukana myit osan sielustasi ja persoonastasi, jota olet taitavasti ilmaissut täällä. Hyvää jatkoa kuitenkin markkinoiden armoilla.

  VastaaPoista
 5. On kyllä IHANA tuo asuntovaunu.

  VastaaPoista
 6. Ihme nillitystä 'olet kaupallistanut itsesi'. Yksi kämänen satanen, jolla on saanut hyvän mielen monelle tyypille ja moiset reaktioit! En olisi kuvista kauppaa Siwaksi uskonut. Spontaanit bileet rules! Ja jatkan blogin lukijana tietenkin. Hyvää sisustussilmää ja kirpparilöytöjä on harvalla. Niitä ei satunnaiset blogiyhteistyöt muuta mihinkään. Mukavia vaunureissuja jatkossakin :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin samaa mieltä yllä kirjoittavan kanssa! Tämä blogi on yksi ehdottomista suosikeistani: tyyli ja jutut mun makuuni. En jaksa päätäni vaivata sillä, onko mukana kaupallisuutta vai ei. Haluan vain sanoa isot kiitokset tuhansista ideoista ja vinkeistä!!

   Poista
  2. Niin samaa mieltä yllä kirjoittavan kanssa! Tämä blogi on yksi ehdottomista suosikeistani: tyyli ja jutut mun makuuni. En jaksa päätäni vaivata sillä, onko mukana kaupallisuutta vai ei. Haluan vain sanoa isot kiitokset tuhansista ideoista ja vinkeistä!!

   Poista
  3. Niin samaa mieltä yllä kirjoittavan kanssa! Tämä blogi on yksi ehdottomista suosikeistani: tyyli ja jutut mun makuuni. En jaksa päätäni vaivata sillä, onko mukana kaupallisuutta vai ei. Haluan vain sanoa isot kiitokset tuhansista ideoista ja vinkeistä!!

   Poista
  4. Kiitos kannustavista kommenteistanne. Halusin sanoa vielä tuohon kaupallisuuteen että siitä on lukijoilleni se hyöty että kun tienaan tällä bloggaamisella rahaa voin tehdä tätä enemmän kun voin karsia muita hommia vähemmälle ja valikoin aina hyvin tarkkaan nuo kumppanit keiden kanssa kaupallisia yhteistöitä teen. En voisi kuvitellakaan tekeväni yhteistöitä tahojen kanssa joista en itse pidä tai joihin en luota. Nämä tulevat siis sieltä sielusta ja persoonasta nämäkin :-)

   Poista
 7. grillibileet on aina hieno juttu isolla porukalla.... varsinkin jos päivä paistaa, ei tuule ja olis lämmintä :)

  VastaaPoista
 8. Tuo kauppa passaa tyyliisi ihan täydellisesti että senki puolesta huippu yhteistyö! Kiitos ihanasta blogista!

  VastaaPoista
 9. No, minun mielestä blogeihin osaltaan kuuluu kaupallisuus. Propsit sulle siitä, että et ollut turhaan piilotellut kaupallisuutta, vaan tarinahan selkeästi kertoi, että tässä ollaan nyt markkinointimielessä liikenteessä. Näin myynnin parissa pitkään työskennelleen ihmisen näkökulmasta ideasi grillibileistä yhdistettynä asuntovaunuretkeilyyn osana tätä markkinointiyhteistyötä toi asiaan mukavaa tarinankerrontaa, jota usein jään näissä kaupallisissa blogiyhteistyöhommissa kaipaamaan. Jatka vain samalla linjalla, sulla on kiva blogi! Nillittäjät bloggailkoot itse ilman palkkaa, jos haluavat ei-kaupallista sisältöä nähdä.

  -Ritutiina

  VastaaPoista