lauantai 25. huhtikuuta 2015

Myynnissä huomenna

No sainhan se vihdoin minäkin kuvattua romppeitani mitä huomenna aion myydä Sisustusbloggaajien kirpputori- ja myyjäistapahtumassa (Pasilan Vanhoilla Veturitalleilla klo 11-16).

Kuvissa on nyt vain osa herkuista koskapa olin ollut niin kaukaa viisas että pakkasin mm. hirveän määrän astioita jo viikkokausia sitten valmiiksi, enkä nyt tietenkään raatsinut niitä ruveta kaikkia esille purkamaan kuvaa varten. Kasseissa pakattuina oli myös paljon muutakin jotka eivät kuvaan päässeet, joten kannataa tulla huomenna penkomaan pöytääni, aika rankalla kädellä olen nyt nurkkiani karsinut.

Pojalta tulee myyntiin myös iso läjä uistimia jos paikalle eksyy kalastuksesta kiinnostunutta väkeä. Eikä ole hinnalla pilattuja nämäkään.

Auto on jo pakattu ja huomista odotellessa. Tervetuloa siis sankoin joukoin ostoksille!

A portion of the stuff I'm going to be selling tomorrow at Interior bloggers fleamarket at Vanhat Veturitallit, Pasila Helsinki.Couldn't take a photo of them all since most of them are already packed in the car and ready to move to location. Come there and see your self all the treats I've got to sell this time.

7 kommenttia:

 1. Tuossa olisi vaikka mitä, mitä tahdon , mutta liian kaukana on nämä pippalot :)

  VastaaPoista
 2. IIK, tuo lokerikko odottaa niin mua! Onkohan se lähdettävä makuupussin kanssa oven taakse yöksi jonottamaan, että ehtii edes jonkun herkun itselleen haalia ;-)

  VastaaPoista
 3. Näyttävät niin kivoilta kaikki ja etenkin vanhat koulutaulut.

  VastaaPoista
 4. Olin paikalla ja täytyy kyllä sanoa että sinun kirppispöytä oli aivan huikea. Koskas seuraava kerta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos :-) Seuraavasta kerrasta ei vielä ole tietoa. Omalta kohdalta romut ovat aika vähissä just nyt, mutta minut tuntien niitä kyllä kertyy jatkossakin myytäväksi.

   Poista