keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

FOR SALE

Tulevaa kirppistapahtumaa silmälläpitäen siivosin vihdoin talomme toista vinttiä. Löysin sieltä paljon myös sellaisia aarteita joita en kirppikselle jaksa raahata joten pistän ne nyt myyntiin tätä kautta. Tavarat ovat pölyisiä, sahanpuruissa kieriteltyjä ja muutoinkin likaisia. Osa on majaillut vintissä vuosia.
Kaikki roinat sijaitsevat Järvenpäässä ja ensisijainen toimitustapa on vain nouto. Kysellä voi kommenteissa tai sähköpostilla nopeimmat syövät hitaat periaatteella. Ja koskapa näille ei nyt ole meillä kunnollista varastointipaikkaa (vinttiin en takaisin raahaa), niin kovin pitkiä varausaikoja en suosi vaan nopeimman noudon tarjoavat pääsevät kiilaamaan liikaa mietiskelevät tai hidastelevat.

Ja tästä lähtee:

Kaksi pyörivää vanhaa kampaamotuolia. Kernipäälisissä sanomista, likaa, pieniä haavoja ym, mutta ikäänsä nähden kohtuullisen ehyet. Istuinosissa eniten vikoja. Vaaleanlila väri paikoin haalistunut ja niitit pääosin ruosteisia. Pyörimismekanismi molemmissa toimii, toki rasvaa voisi lisätä. Tuolin leveys noin 60-62cm ja korkeus määräytyy sen mukaan kuinka paljon sitä pyörittää.
TUOLIT ON MYYTY


Telkkariterraario. Tämä on ollut ihan oikeasti minulla käytössä akvaariona joskus vuonna nakki. Nyt en usko että siinä toimii on niin kauan tuo lasiastia maannut vintissä, mutta terraariona voisi hyvin mennäkin jos tuo lasikippo tuosta enää puhdistuu. Runko on ihan oikeasta vanhasta televisiosta josta on vain poistettu kaikki sisukalut. Pinta on täynnään jälkiä ja vanha lakka suurimmaksi osaksi hilseillyt irti. Tästä jollekin kiva askarteluprojekti. 
Mitoiltaan telkkari on 54,5 x 38cm ja korkeutta on 90cm. Lasiastia on 33 x 33 x 40,5cm. Kansilaseja ei ole. Myydään as is. 
TELKKARITERRAARIO ON MYYTY

Ja viimeisenä vaan ei vähäisimpänä itse tuunaamani rottinkipöytä. Olen tuon kannen kuvioinnin muinoin maalannut käsin vanerilevylle. Hirveä homma, mutta ihana lopputulos. Vintissä se ei ole kunnolla mahtunut olemaan vaan on hieman vääntynyt sivuttaisesta säilytyksestä ja sen jalat klenkkaavat nyt hieman. Vaikka tuosta itse hirveästi tykkäänkin ei se mahdu meillä nyt enää mihinkään ja vintissä se vain pilaantuisi lopullisesti joten uutta kotia kehiin sille siis. 
Mitoiltaan pöytä on 125 x 70cm ja korkeus noin 50cm.
HP tälle vähän kärsineelle taideteokselleni on 45€

Just selling some of my old stuff that's been lying around the attic. 

7 kommenttia:

 1. Voi vitsi toi telkkari ois hieno! Katsoin jo kartastakin, ettei olisi ihan mahdoton ajomatkakaan. :D Mutta ei, hillitsen kerrankin itseni. (Paitsi jollei se kenenkään muun luota löydä kotia..)

  VastaaPoista
 2. Hei, ei mahtaisi löytyä sabluunaa tuolle ihanalle maalauskuviolle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei minulla ollut sabluunaa alun perinkään. Jäljensin kalkkeripaperin avulla kuvion levyyn ja maalasin käsin pienellä pensselillä.

   Poista
 3. Moikka! Susta oli ihana ja kiva juttu Oulun Kalevassa (sanomalehti siis) :D! Yritin löytää sitä nettikalevasta, mut en löytänyt...olisin sen jutun lähettänyt sulle! Oon seurannut sun blogia ainakin 5 vuotta ja oon ihan rakastunut sun tyyliin ja osaamiseen :)! Ihanaa kevättä :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka moi. Mulla on oma kopio jutusta jo :-) Kiitokset kehuista ja ihanaa kevättä sulle ja!

   Poista
 4. Onko pöytä löytänyt jo kodin?se sopisi meille hyvin!mistä päin suomea sen voisi noutaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole pöytä vielä kotiaan löytänyt. Järvenpäästä voipi noutaa :-)

   Poista