torstai 9. huhtikuuta 2015

Me tulemme taas!

On taas se aika vuodesta kun sisustusbloggaajat ovat tehneet kevätsiivouksiaan ja tyhjennelleet kaappejaan. Osa on myös tehnyt myyntiin omia tuotteitaan, joten järjestyksessään kolmas sisustusbloggaajien kirppis- ja myyjäistapahtuma on siis tiedossa taas.

Aika on sunnuntaina 26.4. klo 11-16 ja paikka Pasilan vanha Veturitalli. Olemme normaalin sunnuntaikirppiksen yhteydessä omalla merkatulla alueellamme.
Tapahtuman Facebook-sivulta näette kutka bloggaajat ovat tulossa paikalle (lista päivittyy vielä).

Itse olen jo alkanut sortteeraamaan romujani ja voin alustavasti kertoa että myyntiin on tulossa paljon kaikkea kivaa taas. On astiaa, lasia, designia, vanhoja romuja, valaisimia ja joitain tuoleja nyt ainakin. Koitan ehtiä laittaa osasta niistä vielä pienen "kiusauspostauksen"  ennen tapahtumaa.

Tulkaahan taas toki sankoin joukoin ostoksille ja tapaamaan meitä bloggaajia. On aina niin kovin mukavaa nähdä lukijoitaan ihan livenäkin. 

Supercoolin kirppisjulisteen meille on suunnitellut niin tänä vuonna kun aiempinakin ihana Kotilo-blogin Johanna. Aika hieno, eikö?

The third Finnish interior bloggers fleamarket is here . The date is Sunday 26th of April at Pasila vanha Veturitalli between 11-16. Check out the events Facebook page to learn who you'll find there selling their stuff and products.

1 kommentti: