tiistai 21. huhtikuuta 2015

Uudet simaetiketit

Viime vuonna jäi uudet simaetiketit suunnittelematta, mutta tänä vuonna ryhdistäydyin ja pistin aivosoluni töihin. Jotain uutta piti keksiä joten sain idean tuollaisesta mittarista etiketin kyljessä. Aukileikatusta osasta näkyy missä siman pinta lillii ja siitä näkee sitten reaaliajassa kuinka paljon sitä on tullutkaan juotua. Ajatuksena oli että saattaisi rajoittaa siman liiallista juontia mutta käytännössä meillä lisäsi sitä voimakkaasti, koska piti aina saada juotua sen verran että pinta siirtyy seuraavalle viivalle (onneksi juojia oli useita).

Nämä ovat nyt huiman isoja etikettejä kun tuo mittari ei oikein hyvin pienemmässä koossa toimi. Kuvauksessa käytetyt pullot ovat Ikean litran vetäviä lasipulloja ja ehkä hieman teollisen värinen sima sisällä on kaupasta koska omaa ei ole vielä edes laitettu käymään.

Nämä toimivat siis näppärästi siten, että tuon allaolevan kuvan voi klikata isommaksi, kopsata itselleen ja tulostaa haluamassaan koossa ja haluamansa väriselle paperille (nyt sen pitäisi olla samassa koossa kun kuvan pulloissa). Sitten vain leikkaa etiketin irti ja aukon siihen ja lätkäisee ihan erikeepperillä pullon kylkeen. Kestää hyvin sen hetken käytössä ja irtoaa helposti tiskatessa.


Jos taas tuosta mustavalkoisesta ei tykkää, mutta etiketit simapullojen kyljissä kiinnostaa niin vaihtoehtoisia malleja olen tehnyt aiempina vuosina muitakin, kuten kuvassa näkyy. Löydät niiden tulostusversiot tästä linkistä.

Made some new labels for mead this year. This time I added a sort of a barometer to show exactly how much a person (or persons) have consumed. Such fun to see how much one has been drinking, except in our case we just had to drink more and more just to get to the next level and we ended up drinking too much.

If you want these to your mead bottles just print the picture of it above and after cutting it out glue it on with some normal all purpose glue. If you want to use my previous designs click here.

11 kommenttia:

 1. Olen tykännyt ´joka vuosi näistä labeleista!!! Aivan huippuidea. Tuosta kelpaa nauttia simasta :D

  VastaaPoista
 2. Wau, nämä ovat niin hauskoja! Niin uudet kuin vanhatkin! :)

  VastaaPoista
 3. kiitos, tulivat taas kuin tilauksesta! hienot!!

  VastaaPoista
 4. Melkein tekis mieli tehdä simaa :D
  Taidan kuitenkin antaa amigan tätien tehdä sen mun pullolliseni tänäkin vuonna !

  VastaaPoista
 5. Huippu hauskat! Saas nähdä mitä näistä ihanista etiketeistä tänä vuonna käyttäisi! Kiitos jälleen, kun jaat etiketit meille muillekin! :)

  VastaaPoista
 6. Tämä on makee! Juuri viikonloppuna itsekin blogissani totesin, ettei oma sima porise, mutta voisihan sen kaupan simankin pullottaa uudelleen ja laittaa tällaisen kivan etiketin. Olisi todella ideakkaampi vappupöydässä. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 7. Tosi kiva idea! :D Pitääpä joskus hyödyntää :)

  VastaaPoista
 8. Oli niin kivannäköisiä, että piti jakaa omankin blogin lukijoille! Nyt taas iski inspiraatiot :)))

  VastaaPoista
 9. Huippuhauska tuo mitta-aukko! :D

  VastaaPoista