torstai 23. tammikuuta 2014

Magneettirunous

Joskus sitä tekee löytöjä kovin tutuistakin paikoista. Löysin siivotessani keittiön laatikon perältä vanhat jääkaappimagneettini jollaiset olin ihan tyystin unhoittanut edes omistavani. Nämä olivat suurta huutoa joskus reilut kymmenen vuotta sitten ja ajattelin kokeilla flunssapäiväni ratoksi josko niistä vielä ilo irtoaisi. 

Nykyisen jääkaapin muovioveen nämä eivät tartu, eikä mitään tarpeeksi suurta metallipintaa talosta löytynyt joten päädyin runoilemaan sinne sun tänne, minne nyt sattuivat tarttumaan. Mieleeni muistui samalla vuosien takaisten kahvivieraiden hauskat runoelmat näistä silloisen jääkaappini ovessa. Nauratti oikein.

Voi olla etten pakkaakaan näitä ihan heti takaisin. Jos vaan keksisin sopivan paikan voisivat nämä olla ihan pysyvästikin esillä sekä omaksi että muiden iloksi ja ajanvietteeksi kun tylsyys iskee.

I just came across my old magnetic poetry set. I had almost forgotten these. There they were just sitting in a drawer. I remember having so much fun with these on my fridge door back in the day. Since I had nothing better to do today I did some poems around the house (the current fridge has a plastic door, so couldn't use it) and it still was fun. I think I'm going to hang on to these, at least for a while.

9 kommenttia:

 1. Voi miten hauskoja yllätyksiä ympäri kotia! :)

  VastaaPoista
 2. Kerran näin jossain lehdessä, että vessaan oli laitettu magneettimaalilla maalattu ja prameilla kehyksillä kehystetty taulu, ja siihen sitten oli vessakäynnillä yksi jos toinen runoillut. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kävi minullakin mielessä, mutta vessassa on niin kovin vähän seinätilaa.

   Poista
 3. Noi on tosi kivoja, yhden ystäväni luona törmäsin noihin syksyllä ja ihastuin.

  VastaaPoista
 4. Haa...Täällä ideavaras; meillä taitaa joutua vanha leivinpelti ja purkillinen magneettikirjaimia nyt vessaan...

  VastaaPoista
 5. Kappas, oon kaas unohtanu mein magneettirunoukset.. Vaikka tossahan ne töröttää miehen työhuoneen kaapinovessa. Johtunee varmaan siitä että yritän pysyä sisustuksellisesti erossa tästä huoneesta!!;) Jos inspis (tai tylsyys) iskee nii nappaan pari sanaa kerrallaan.. Kukaan sitä ei huomaa, kun ei lauseet ole muuttunut mikskää varmaan vuosiin!!:)

  VastaaPoista
 6. Törmäsin näihin ensimmäistä kertaa Lontoossa joskus kymmenen vuotta sitten ja olisin aivan ehdottomasti halunnut samanlaiset oman jääkaappini oveen. En vaan enää muista, miksi niitä ei koskaan tullut kuitenkaan hankittua. Vaan vielähän sitä ehtisi! :)

  VastaaPoista
 7. Onpa hauskoja... Tuollaisilla olisi minullekin käyttöä, ripottelisin niitä ympäri kämppää miehen ja lasten harmiksi :)

  VastaaPoista
 8. Mulla on noita magneetteja teemalla "Cat Lover". Ne ovat meidän kylppärissä, jossa on oudot metalliseinät. Hampaita pestessä on kiva vähän runoilla... :)

  VastaaPoista