tiistai 21. tammikuuta 2014

Vaunulle varuiksi

Täytyy myöntää että lämmin alkutalvi sai ajatukseni jo kevääseen ja asuntovaunukauden avaukseen, mutta akkisältään puhjenneet pakkaset pistivät unelmani jäähän. Hetken kesti tajuta että talveahan tässä vielä eletään. Kyllä se kevät sieltä aikanaan sitten koittaa. Siihen asti täytyy tyytyä unelmoimiseen ja vaunun varusteluun.

Löysin tämän kivan vanhan peltirasian kirpputorilta. Se sopii täydellisesti asuntovaunun pieneksi laastaripakiksi, siellä kun kaiken täytyy olla niin kompaktia ja hyvin pakattua. Laitoin sinne jo sopivan kokoelman erilaisia laastareita ja pakkasin sen valmiiksi odottamaan. Tuosta se on kiva sitten ottaa ja laittaa jos pikkuhaaveri yllättää reissulla.

Even though it is still mid winter I've already started to prepare my caravan for the summer. I found this cute first aid tin from a fleamarket and it's just perfect for my caravan to hold plasters.

4 kommenttia:

 1. Onpas hauska pikkuinen rasia! Kivaa, että se on päässyt taas juuri siihen käyttöön, kun on tarkoitettu. :)

  VastaaPoista
 2. No purkkeja ei ainakaan ole koskaan liikaa. Tuo on komiakin vielä :)

  Mua kiinnostaa kamalasti tuo asuntovaunuilu. Joskus voisi vuokravaunulla kokeilla miten se maistuisi.

  VastaaPoista
 3. Onpas täydellinen löytö! :)

  Jännä juttu tuo kevätolo; minulla kävi niin päin, että se valon määrä, jonka lumi toi mukanaan, vei heti ajatukset kevääseen. Mikään kiire keväällä ei minun puolestani silti ole, tunnustaudun talvi-ihmiseksi. :)

  VastaaPoista