tiistai 26. marraskuuta 2013

Työväenopistolla

Ihan kun en tämän talon ja sen sisustusprojektien kanssa harrastaisi jo tarpeeksi mutta käyn myös paikallisella työväenopistolla piirustus- ja maalauskurssilla. Se on minulle oikea elämäntapa mennä kerran viikossa ja rauhoittaa mieleni vain maalaamiselle, asialle jota en kotioloissa saa  aikaiseksi tehdä.
Ryhmässä, vieläpä huippumukavassa sellaisessa on aivan eri fiilis kun yksin kotona tehdessä. Ja kun paikalla on vielä aivan huippuihana opettajakin saa siellä helposti tuloksia aikaiseksi.

Tämän maalauksen mallina poseerasi valokuvassa toinen taloudessani majaileva sammuttimeni. Ikuistin sen maalaukseen luonnollista hieman suuremmassa koossa, ihan vaan koska se on niin hieno että ansaitsi sen.

I have a hobby that's very dear to me. I go once a week to the local community college to a painting class. That's where I relax my mind and let my paint brush do the work. I love the class, the people and especially the teacher. 
This is my latest work. It's a tribute to those vintage fire extinguishers I have in my home.

14 kommenttia:

 1. Ihan mahtavaa että annat arkisille asioille tavallista enemmän huomiota, niin niistä tulee merkityksellisempiä ja esteettisiä. Tosin onhan sammutin merkityksellinen ja tärkeä ihan ilman estetiikkakin ;)

  VastaaPoista
 2. Olet taitava ;)
  Meillä just maanantaina loppui valokuvauskurssi ja nyt jo mietin, mitä ens maanantai-illalle keksisi....

  VastaaPoista
 3. Oot multitalentti! Tänään on vuoden vika tilkkuterapia, ja mieli haikeana kun pari seuraavaa kk lähes menee ilman viikottaisia ihania ryhmätapaamisia. Terapia on siis oikeasti työväenopiston tilkkupiiri :)

  VastaaPoista
 4. Voi hyvänen aika miten hieno! Kyllä näitä taitoja ei saa hukata. Ja se mikä on parasta, niin ihanaa, että jaat niitä myös meille. :)

  VastaaPoista
 5. Siis kaiken muun lisäksi olet viellä taiteilijakin...mahtavaa...:)

  VastaaPoista
 6. Että sitten taito hyppysissä tälläkin tavalla :D

  VastaaPoista
 7. Onnistunut maalaus. Näyttää ihan valokuvalta, tarkkaa työtä!

  VastaaPoista
 8. Pitkästä aikaa pomppasi ja KUNNOLLA!!! Huiman upea tuotos, olet uskomattoman lahjakas maalari - mykistävän loistokas lopputulos ja virkistävä poikkeus massamaisemiin ja korskeisiin kukkiin.

  VastaaPoista
 9. Kiitoksia kehuistanne. Minä täällä perisuomalaiseen tapaan olen vähän vaatimaton ottamaan vastaan kehuja ja punastelen hiukan :-)

  VastaaPoista