perjantai 22. marraskuuta 2013

Lempinurkka

Olohuoneessa on yksi nurkka jota en ikinä kyllästy katselemaan. Se näkyy sopivasti työhuoneen takan edestä ja jäänkin siihen monesti istuksimaan ja tuijottelemaan "maisemaa".
Joulu hiipii sisustukseen vasta varovasti. Kynttilöitä ei ole vielä kertaakaan poltettu (vaikka esillä ovatkin jo syyskuusta asti olleet). Heikki Orvolan Tuikkukin odottaa vielä kynttilää sisällensä, vaikka kaunis se on ilmankin.

This corner of my living room is my favorite in the whole house. I sometimes just sit in front of the fireplace in my work room and watch this scene. Love it.
Christmas is still on it's way. I haven't even burned any candles yet (even though they've been sitting there since september). The brown Tuikku by Heikki Orvola looks pretty even without a candle inside.
11 kommenttia:

 1. Tuo tuikkusen väri on niiiin kaunis!

  VastaaPoista
 2. Kyllä minäkin ihailisin tuollaista maisemaa...:)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana! Ja jotenkin ajaton <3

  VastaaPoista
 4. Kaunis on nurkkauksesi, ja ihana väri seinässä! Mikä se on?

  VastaaPoista
 5. En kyllä ihmettele, että tuota nurkkaa pysähtyy katselemaan. Mäkin pysähtelisin jatkuvasti :)

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia. Ei vitsi miten hauska idea laittaa kirjoja vanhan ruuvipuristimen väliin. Meiltäkin löytyy noita puristimia useampia vintistä. Ei ole tullut mieleen hyödyntää niitä sisustuksessa.

  VastaaPoista
 7. Kutsuva, kotoisa nurkkaus ja kerrassaan kauniit värit!

  VastaaPoista
 8. Hei, olen aina ihastellut tuota kirjojen pidikettä...just näin kirpparilla tuollaisen, mutta nyt sille ei oikein ole paikkaa. Kivoja ideoita ja ihana koira. Minä polttelen kynttilöitä läpi vuoden ja joka päivä! Kynttilä palaa aamuisin keittiönpöydällä ja iltaisin olkkarissa on jo monta :)

  VastaaPoista