sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Klapit ja vahti

Jotkut asiat tässä huushollissa eivät vuosien saatossakaan muutu, niinkuin tämä klapiteline. Se on ollut paikoillaan ja käytössä jo pian seitsemättä vuotta. Samoin herra Aku Punktio on seissyt niillä sijoillaan polttopuiden vahtina jo vuoden päivät. Ja miksikäs sitä nättiä ja toimivaa muuttamaankaan.

There's some things in this household that don't change. Like this storage for the fire wood. Its been there for almost seven years now and I still love it. The medical teaching doll has been standing there for a year guarding the fire wood and looks so perfect there too.

14 kommenttia:

 1. Herra Punktio sopii kyllä tuohon kuin nakutettu :D

  VastaaPoista
 2. Kauniissa järjestyksessä klapit, kyllä tuosta kelpaa ottaa ja poltella. Hyvä idea, kiitos!

  VastaaPoista
 3. juuri niin makuuni … meillä on liiterin perällä juuri samanlainen laatikko ja rullatkin ois valmiina… olen johtajalle asiaa ehdottanut ja ehdotus meni läpi - ongelma on vain se, että sille ei ole oikein takan vieressä tilaa:/

  VastaaPoista
 4. Hehee, mahtava vahti tuo herra Punktio! Ja miten voikin niinkin arkinen asia kuin lämmitysklapit näyttää näin kauniille!

  VastaaPoista
 5. Laatikot on etsinnässä täälläkin.. tarvittaisiin juuuri tuollaista telinettä mekin. :)

  VastaaPoista
 6. Klapiteline on ihan täydellinen! Kuten myös Herra Aku Punktio, kunhan ei polta näppejään tuossa vahtimassa :)

  VastaaPoista
 7. Upea klapiteline, eihän tuo nyt enää toimivampi ja upeampi voisi ollakaan :)

  VastaaPoista
 8. Hieno idea jota jo tässä aiemmin ihastelin blogissasi!Täytyykin lähteä laatikko-ostoksille,tarvin just samanlaisen pönttiksen viereen :)

  Hra Punktiolla lämpimät oltavat :)

  VastaaPoista
 9. Heips! Super-hyvältä klapi-pinot näyttävät! Ja korostuvat hienosti betoniseinää vasten - siispä tiedustelenkin, millä keinolla sait seinän noin upeaksi, peruslaastia ja hiertämistä vai mikä oli tekniikkasi ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peruslaastia ja hiertämistä taisi olla. Itse en tuota tehnyt, oli ammattimies asialla ja tietysti niin pitkä aika sitten etten enää muista ihan tarkalleen.

   Poista