perjantai 1. marraskuuta 2013

Happy Halloween

Taas on se aika vuodesta kun kauppojen vihannesosastot pursuilevat kauniita kurpitsoja ja minä en voi mitenkään vastustaa niiden viehätystä. Halloweeninä on aivan pakko saada tehdä kurpitsalyhtyjä porstuaan ja tänä vuonna teinkin peräti kolme. Käytän noissa sisällä niitä joka marketista löytyviä patterikäyttöisiä led-tuikkuja. Näin ei porstuassa haise kypsälle kurpitsalle eikä tarvitse olla huolissaan tulipaloriskistä.

I just love pumpkin lanterns. I can't think of a better symbol for Halloween than a good traditional Jack O' Lantern. This year I made three of them to decorate my porch. I use battery operated led-candles in them so that the pumpkins won't "cook" inside.

10 kommenttia:

 1. Iiik, tuo huutava kurpitsa on mahtava!

  VastaaPoista
 2. Kyl sä oot taiteellinen! Noi on niin pelottavia ja niin hauskoja!

  VastaaPoista
 3. Meidän kurpitsa oli jo well-cooked siinä vaihessa, kun tajusin vaihtaa astetta pienemmän tuikun sisään...ja näköjään unohdin tehdä sille nenäreiät ihan tyystin :D

  VastaaPoista
 4. Aika pelottavan näköisiä... Onnistuneita siis! Meillä oli käytössä vain keraaminen kurpitsa ja pahvisia kurpitsakoristeita, kun juhlimme pikkumiehen 9-vuotispäiviä.

  VastaaPoista