tiistai 5. marraskuuta 2013

Taas pienet tontut liikkuu...

Vai pitäisikö sanoa jo? Olen kovasti koittanut vastustella jouluhömpötystä jota pikku hiljaa on ruvennut enenevissä määrin esiintymään, mutta niin se vaan alkaa taas minuunkin hiipiä tuo joulumieli. Liekö johtuu tästä marraskuun ankeasta harmaudesta että kaipaa jotain piristystä, mene tiedä.
Tämä valloittava vanha tonttuveikko hymyili minulle niin vastustamattomasti etten voinut jättää häntä ostamatta. Olkoot tämä nyt ensimmäinen joulukoriste tänä vuonna. Muut saavat odottaa. En parhalla tahdollakaan voi ihan vielä marraskuun alussa joulua ruveta juhlimaan.

P.s. Jos jotakuta tällaiset tonttuvanhukset kiinnostaa niin niitä oli täällä myynnissä useampiakin erilaisia. Hinta oli 12€/kpl
I admit I'm a Christmas person, but I don't like to start celebrating it too soon. It seems that every year the stores start selling it earlier and earlier and it makes me very confused. I try to resist  it as much as I can, until it's late november, but as usual I failed again. This lovely vintage elf I found from a fleamarket. His smile just melted my heart and gave me that warm feel of Christmas and in this greyness of november weather I gave in. But this shall be the only decoration for now. (I hope...)

7 kommenttia:

 1. Hei! Ja onneksi olkoon lehteen kanteen "joutumisesta" :) Ja olipas hurrrrrjat halloweeni-möröt!
  Joo joulu on jo mielessä täälläkin, pitäisi valita teema..
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

  VastaaPoista
 2. Ainakin kaupoissa on jouluhypetys jo täysillä käynnissä :) Minulla oli vähän joulumieli kadoksissa vielä muutama päivä sitten, mutta joulukoristeiden ja tonttusten hipelöinti kaupassa on takuuvarma joulumielen nostattaja :)

  VastaaPoista
 3. Minulla on samantapainen vanha tonttu, niissä on sitä oikeaa charmia!

  VastaaPoista
 4. mikähän siinä on että mitä enemmän tulee itselle tuota ikää, sitä enemmän nuo vanhat ja vanhanaikaiset tavarat, koristeet yms tuppaa innostamaan kuin ne uudet....? ihana on tonttu
  Katja

  VastaaPoista
 5. Moikka moi!
  Uudessa Talo & Koti lehdessä oli aivan ihana kuva ikkunanaluspenkistä ja siinä olevista tyynyistä :o) Ihastuin niihin punaisiin tekstityynynpäällisiin ja olisinkin kysynyt, mistähän niitä voisi hommata? Kaunis kiitos jo etukäteen ja oikein mukavaa talven odotusta!
  Ps: Ihana blogi sinulle
  T: Minna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei niitä mistään saa kun itse olen askarrellut ne :) http://diagnoosisisustusmania.blogspot.fi/2013/01/vahan-varia-porstuaan.html
   Linkissä linkki ohjeeseen tekstissä.

   Poista