torstai 28. marraskuuta 2013

Joutavasta joulukranssi

Näin joulun alla minut valtaa aina hillitön askarteluhimo. Olen jo pitkin syksyä halunnut tehdä itse joulukranssin ja kun löysin kirpputorilta sopivat materiaalit pääsin vihdoin toteuttamaan itseäni.
Liimailin kuumaliimalla pallot ja pilkkeet litteään pajukranssiin ilman sen kummempia suunnitelmia, ajatuksella että se saakin näyttää vähän kotikutoiselta. Piparkakkumainen lopputulos sopii rupsahtaneeseen välioveemme kuin nakki muussiin. 
Olisihan näitä kuivattuja risuja ynnä muita löytynyt toki ihan kaupastakin, mutta minusta
oli mukavampaa käyttää joltain toiselta yli jääneitä. Ja vielä mukavampaa oli että joku viitsi nähdä vaivaa ja myydä tällaisia materiaaleja kirpputorilla. Ja onhan sekin toki mukavaa, että tällä metodilla tämän kranssin hinnaksi tuli kaikkineen 1,90 euroa.

I've wanted to do my very own christmas wreath  for a while now. I found some materials from a fleamarket and  this is the result. I'm very happy with it and not the least because it cost me only 1,90 euros to make. Hooray for fleamarkets and hooray for recycling.

14 kommenttia:

 1. No tosiaankin niinkuin nakki muusiin! Hieno ;)
  Hyvää pikkujoulua!

  VastaaPoista
 2. Just näin :) Ja minultakin iso PLUSSA niille jotka viihtivät myydä ylijäämää. Kun helpompihan se monesti olisi nakata kaikki roskiin.

  VastaaPoista
 3. Hauska idea, hauska löytö! Ja juuri sopivasta kotikutoisuudesta huolimatta kauniisti sommiteltu lopputulos, kelpaisi myös meillekin :)

  VastaaPoista
 4. Minullekin iski askarteluhulluus ja kun kaikki alle 60e yllätyskalenterit olivat mielestäni rumia, piti vääntää itse kierrätysmateriaaleista oma. En sitten tiedä, onko tuokaan mikään valioyksilö, mutta kyllä sitä silti katselee mieluummin kuin suurinta osaa kaupan kappaleista.

  http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/2013/11/27/diy-pikavinkki-joulukalenteri-lapsille-tai-aikuisille/

  VastaaPoista
 5. Miten ihanan kranssin olet tehnyt! Kivaa pikkujoulua sinulle!

  VastaaPoista
 6. Kranssi on upea, kauniit maanläheiset värit. Mistähän se johtuu, että vanhemmiten alkaa tuo maanläheisyys viehättää ja räikeämmät värit alkavat tuntua liian räikeiltä...

  VastaaPoista
 7. Kaunis ja upea, juhlan tuntu tulee...Joulua odotellessa...:)

  VastaaPoista
 8. Tosi hieno! Minun joulukranssiaskartelu meni ihan pieleen. Pitää vähän kerätä voimia, että jaksaa aloittaa sen taas uudelleen. :)

  VastaaPoista
 9. Aivan ihana! Olen suunnitelut itsekin omaa kranssia, mutta toteutus on jäännyt suunnitelman tasolle :D

  VastaaPoista