sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Puulaatikosta sivupöydäksi

Olen aina haaveillut sellaisesta kivasta sivupöydästä jolla ei olisi muuta virkaa kun toimia erilaisten vuodenaikoihin sopivien asetelmien alustana. Sellaisia joita sisustuslehdet ovat aina pullollansa. Sopivan puuttuessa sellainen on kuitenkin ollut aina (yläkerran aulan lipastoa lukuunottamatta) vain haave, kunnes löysin tämän hienon vanhan puulaatikon. 
Ostin sen alunperin vain koska halvalla sain, ajatellen että kyllä keksisin sille käyttötarkoituksen joskus myöhemminkin, kunnes muistin omistavani myös aika hauskat vanhat metalliset pöydänjalat.  Nämä kaksi asiaa yhdistämällä sain kun sainkin itselleni sivupöydän olohuoneeseen. Ja oitishan siihen piti asetelma laittaa. Eino-myrskyn kunniaksi pari pihalta löytynyttä risua pääsi mukaan myös.

I have always dreamed of a side table that would exist just for different compositions of objects I like. I do have a chest of drawers in my upstairs hall, but it's too hidden from my everyday life. I really wanted one for my living room too. As I found this nice vintage chest from a fleamarket I didn't know what to do with it until I came home and remembered I had those nice vintage table legs hidden away. And now I have a side table in my living room.

21 kommenttia:

 1. Voi morjens miten upea pöytä!!! Niin ihailen tätä sun tyyliä ja kuvia <3

  VastaaPoista
 2. Järjettömän hieno!

  VastaaPoista
 3. I-H-A-N-A!! pöytä ja kiva taulu pöydällä :)
  Tervetuloa blogiini

  VastaaPoista
 4. Voi vitsi noita sinun ideoitasi...tuo pöytä ON aivan ihana!..:)

  VastaaPoista
 5. No just! Meinasin että otan heti kopin ideasta, mutta eihän tuollaisia jalkoja ja laatikoita nyt joka päivä vastaan kävele... Pöh. Todella hieno!!

  VastaaPoista
 6. aivan ihan koko komistus ,käpyineen ja ruosteisen purnukan kera,jestas sulla on aivan ihana tyyli ja silmää...."romulle"!!

  VastaaPoista
 7. Ei voi olla totta, että taas yllätit noin hienolla idealla. Sä ot nero!

  VastaaPoista
 8. Voi mikä oivallus...toimii hyvin ja on kaunis:)

  VastaaPoista
 9. Onpa vaan ihan loistava idea! Itsekin kotiutin viikonloppuna kirpparilta pari vanhaa puulaatikkoa/arkkua. Kun halvalla sain :)

  VastaaPoista
 10. Tosi kiva idea! Löytäisinpä minäkin jotkut kivat jalat niiden iänikuisten pyörien tilalle, joita meillä on muutamassa puulaatikossa. Hauska juttu muuten, että metallijalat taitavat olla ihan samaa mallia kuin meidän soffapöydässä. Näkyy täällä (viimeisessä kuvassa parhaiten): http://voikukkapelto.blogspot.fi/2013/11/ja-tanaan-naytti-talta.html

  VastaaPoista
 11. Sama Molotovin laatikko on minulla tämän päivän postauksessa, se vain toimii sohvapöytänä/lelulaatikkona, mutta toimii todellakin myös jalkojen kanssa :)

  VastaaPoista
 12. Löysin juuri nyt blogisi ja tämä on ihana! Ja voi miten mahtava idea on tuo puulaatikosta tehty pöytä. VAU!! :)

  VastaaPoista
 13. Kylläpä tuli hurjan kaunis pöytä ja nuo jalat ne vasta herkut onkin!

  VastaaPoista
 14. Can you tell me where you got the insect art? It's fabulous!

  VastaaPoista
 15. It's an old educational board that I got from a store called Fasaani years ago.

  VastaaPoista