tiistai 17. toukokuuta 2011

Tuikitarpeellista

Olen aivan häkellyksissäni tästä eurolla löytämästäni vanhasta lelusta. Kuinka ennenvanhaan osattiinkaan. Ja miten rakastettu tämä silityslauta onkaan ollut. Lautahan on aivan kuin oikea, päälikangasta myöten. Melkein parasta on kuitenkin taittuva mekanismi ja rautainen teline silitysraudalle (niinkuin se leikkirauta nyt ikinä kuuma olisi). Pistää kyllä ihmetyttämään miten kukaan on tästä voinut ikinä luopua, ja noin halvalla vielä. Itse en ehkä tällä enää leiki, koristeeksi laitan. 

I found this vintage toy ironing board and fell totally in love. I'm amazed of the details and the materials. It also looks like it's been well loved before. And I payd only one euro for it, really good bargain.

10 kommenttia:

 1. Vau! Aivan mahtava :)
  Kyllä pikkusiskoni ilahtuisi tuollaisesta löydöstä, aktiivinen leikkijä kun vielä on :)


  Mia

  VastaaPoista
 2. Mutkien kautta löysin tänne ja silmiini pisti kivantummat pönttöuunin luukut! Itse yritin jo kertaalleen toisen luukut maalata mustiksi muka sopivalla maalilla, metsään meni.... Milläs teillä nuo on maalattu? Ja lämmitättekö te uuneja? Vastauksesta olen perin mielissäni!

  VastaaPoista
 3. superhieno ja superhienot kuvat!

  VastaaPoista
 4. Vau! Ei eurolla sais edes muovista kopiota... Aivan ihastuttavia nuo vanhat lelut.

  VastaaPoista
 5. Pike, En tiedä, se on ihan uusi pönttö ja vanhat luukut tulivat sen mukana, olivat jo valmiiksi entistetyt mustiksi. Uunin teki Pohjanmaan Tiilirakenne niminen firma. Ja kyllä lämmitetään meillä uuneja :-)

  VastaaPoista
 6. Ihana:)

  Pike:käy hiekkapuhalluttamassa uunin luukku ja osta(kysy myyjältä) liekinkestävää maalia suihkepullossa........ainakin meillä on jo 18v.kestänyt.Meillä maalia saa Tokmannilta.

  VastaaPoista
 7. Ihana silityslauta! Minkä kokoinen tuo on?

  VastaaPoista
 8. Lace, lauta on avattuna noin 35cm pitkä ja 20cm korkea.

  VastaaPoista
 9. Valurautaluukun saa mustaksi "Liesimusta" -nimisellä aineella. Ei todellakaan kannata sutia maalia valurautaluukkuihin!

  Hanna

  VastaaPoista
 10. Wau, aivan aidon (siis aikuisten) silityslaudan nakoinen!

  Edellisen postauksen pitsimatto saa mun rispektit, aivan upea! Voi kun itsekin...

  VastaaPoista