keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Myyty

Sain ystävältäni myyntiin sitä tarvitsevalle vaaleanpunaisen familonin pumpulitäkin. Täkki on toiselta puolen tuollainen auringon haalistaman tiilen värinen ja pintapuoleltaan ihan hieman vanhaan roosaan vivahtava vaaleanpunainen (tahi pinkki, miten kukakin tuon nyt ilmaista haluaa). Täkki on kunnoltaan lempeästi käytetty. Yksi kulma on likainen (näkyy kuvan alareunassa) muutoin hän on ehyt ja siisti. Oikein oiva täkki käyttöön tai esille.
Hintaa tällä kaunokaisella on vaivaiset kaksi euroa plus kotimaan postikulut päälle (kympin nurkilla pyörinee).

Ja homma toimii taas niin, että "anomukset" tuonne osoitteeseen dgsisustusmania(ät)hotmail.com. Se kuka parhaiten perustelee tarpeensa/himonsa juuri tähän täkkiin, sen myös saa ostaa. Nopeudella ei siis ole väliä. Täkin saa se, jolla koen olevan suurin tarve siihen.

Kauppa on auki tämän täkin osalta 11.5.2011 asti.

5 kommenttia:

 1. Heippa!

  Otin nyt sään lämpenemisen vuoksi käyttöön mummoni perua olevan pumpulitäkin ja pistin untuvapeitteen sivuun. Tuollaisella on mukava nukkua, kun on himpun raskaampi kuin kauppojen tarjoamat peitteet. Minä nukun yöni makeasti, mutta mies olisi myös vailla samanlaista vanhaa täkkiä. Täällä siis potentiaalinen ostaja!!! :)

  VastaaPoista
 2. Mikä ihastuttava blogi täkkikauppoineen. Olen aivan myyty!

  VastaaPoista
 3. Täkkianomus:

  Olisin halukas ostamaan vanhan täkin vanhaan vaaleanpunaiseen rautasänkyyni, jonka aion sijoittaa tulevan uuden kotimme toiseen lastenhuoneeseen, johon odotan saavani "uuden pikku tulokkaan"(sitten joskus), joka voisi ottaa rautasänkyni uusiokäyttöön, jossa muistan vieläkin nukkuneeni Ruususen Unia haaveissa hattaraa...jo silloin :)

  "Nimimerkillä Ruususen unta Ruusuisen värisellä pumpulitäkillä"

  VastaaPoista
 4. Vaaleanpunainen täkki tasapainottaisi hermojen kiristystä. Kolmen pojan, miehen ja uroskoiran kanssa tahtoopi tuo testosteroni taso olemaan niiiin koholla ettei eteensä nää. Lääkkeenä voisin kietoitua vaaleanpunaiseen täkkiin ja annoksen jälkeen hymyillä ja nyökkäillä kaikkille mopo ja mönkijä jutuille.

  VastaaPoista
 5. Täkkianomukset mielellään tuonne sähköiseen postiin os. dgsisustusmania(ät)hotmail.com

  VastaaPoista