lauantai 28. toukokuuta 2011

Designlöytö olohuoneesta

Ihan muissa asioissa netissä surffaillessani törmäsin tutunoloiseen lamppuun. Kyseessä oli KAISER idell merkkinen pöytävalaisin. Hetken raksutti ennen kuin älysin, että minullahan on tuollainen. Ryntäsin hetimiten tarkistamaan olohuoneen nurkassa pölyyntyneen lamppuni ja kyllä, sehän se on, sama kaveri. Aika hassua, etten ole aiemmin hoksannut tarkistaa mitä tuo kuvussa lukeva teksti tarkoittaa. Ja ajatella, että löysin tämän lampun joskus roskiksesta. Joku oli heittänyt vanhan "rähjän" pois. Minä ihastuin tähän heti, vein kotiini ja korjasin käyttöön. Nyt kyllä pyyhin pölyt siitä vähän useammin...

I just found out that the old lamp I have in my livingroom is actually a real vintage KAISER idell. I found this lamp from a dumpster about ten-fifteen years ago. A good find then and now even better.

8 kommenttia:

 1. Kauniin pyöreät muodot eikä mitään turhia nippeleitä,ihan huippu.

  VastaaPoista
 2. Erittäin kaunis lamppu.

  Myös radio on aivan upea.

  Itse löysin kerran roskiksesta vanhan peltisen avaimella vedettävän Valmet seinäkellon ja se vielä toimikin.

  VastaaPoista
 3. hieno on.

  tulppaanien istutuksesta: en ymmärrä mitään puutarhaamisesta ja siksi kysyin äidiltä miten narsissien kanssa toimitaan (en tiedä päteekö tulppaaneihin) ja hän sanoi, ETTEI varsia saa katkaista vaan niistä kaikki jäljellä oleva virta ja energia palautuu sipuliin. en katkaissut. katsotaan kuinka käy.

  VastaaPoista
 4. Tervehdys!
  Luin juttusi lampusta ja minulla alkoi raksuttaa myös...löysin eilen kirppikseltä lampun jossa on myös KAISER logo.Tämä yksilö on musta, senään tai pöytään kiinnitettävä, 'haitari'varrella varustettuna, 6e maksoi.Tiedätkö minkä arvoisia moiset lamput ovat?

  -Sari-

  VastaaPoista
 5. aina ei kannate mennä merta eemmäs kalaan :) onnea löydöstä :)

  VastaaPoista
 6. vankavesi, no mulla on varret vielä katkaisematta ja nyt kun sanoit niin muistelen itekkin kuulleeni että varsista palaa voimat sipuliin.

  -Sari-, en kyllä yhtään tiedä. Katso vaikka ebaystä mitä siellä noista vanhoista pyydetään. Hyvän löydön olet kyllä tehnyt :-)

  VastaaPoista