maanantai 9. toukokuuta 2011

Huvimajan makeover osa II

Huvimajan laverisohvaan asensin vaakarimoituksen johon jätin aukon vanhaa laatikkoa varten. Laatikossa pysyy nyt hyvässä piilossa grillihiilet ja osa puuutarhanhoitoon tarvitsemistani työkaluista jotka ennen lojuivat vähän siellä ja täällä. Laatikon takana on koko laverin leveydeltä säilytystilaa jonne saa hyvin talteen vaikka mitä tarpeellista ja tarpeetontakin tavaraa. Vanha nahkarahi on alkujaan hankittu sisätiloihin, mutta se sattuikin huvimajan värimaailmaan niin osuvasti, että muutti kesäksi sinne. Mattoa oli aluksi vaikea löytää, mutta ikeasta bongattu sisalmatto sopi kuin sopikin tilan luonteeseen oivallisesti.

The bunk got a slat front with an opening that fits the old box I found. There's also more storage behind the box. The footstool was originally for indoors but it matched the color scheme so well I decided to keep it in the gazeebo for the summer. The carpet was hard to find at first but then I got this ikea's sisal-carpet that fitted the space perfectly.

7 kommenttia:

 1. Sulla on mukava blogi ☺
  olen nyt ajan kanssa kahlannut läpi aika tarkkaan kokonaan ja viihtynyt erinomaisen hyvin!

  Loistavia ideoita ja kekseliäitä toteutuksia☺

  VastaaPoista
 2. Tullaisesta huvimajasta minä tykkään. Olet loistava suunnittelija. Ihanan selkeä ja yksinkertainen. Värimaailma sopii minulle, on niin rauhallisen hämyisä.

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää!
  Vielä joku kesä on omallakin pihalla vastaava huvimaja, kun vaan vielä malttaisi sitä odottaa :)

  VastaaPoista
 4. Mikä kotoisa pesä. Tuolla olisi kiva maata ja kuunnella sateen ropinaa.

  VastaaPoista
 5. Mani, voi. Siellä on myös 24h huonepalvelu :-)

  VastaaPoista