perjantai 6. toukokuuta 2011

Huumoria huvimajaan

Vihdoin alkavat ilmat olla suosiolliset ulkona puuhasteluun ja ennen kaikkea kuvaamiseen.

Olen aina ollut ihastunut vanhoihin kyltteihin, mutta nykyään niitä alkaa olla aika harvassa. Uusvanhaa kyllä olisi tarjolla mutta se on mielestäni niin kovin sielutonta. Itse tehty taasen menee mittapuullani korkealle, se on aina onnistunut valinta. Tämän kyltin askartelin ihan puulevylle akryylimaalein ja se sopii huvimajani uuteen tunnelmaan loistavasti.

I've always loved vintage signs but I don't love those reproductions that is sold everywhere. Since I don't have the money to buy the real old ones I made a sign for my gazeebo myself.  I think it's so much better than any reproduction ever.

7 kommenttia:

 1. Oi, tämä (kin) on mainio!
  Käytitkö tässä luottomaaliasi ja muistanko oikein että se oli Sadolinin joku metalli-puu-maali? Se musta jota joskus hehkutit...? Tarvisi täällä kaikkea maalailla, lähinnä sisällä, ehkä ulkonakin:)

  Aurinkoista viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
 2. Tämän kyltin maalasin ihan tuollaisin akryylivärein sellaisin joilla taulujakin voi maalailla. Luottomaalini sisätiloissa on tosiaan se Sadolinin puu- ja metallimaali. Nyt olen kokeillut myös ulkokalusteille Tikkurilan Unica ulkokalustemaalia, Josta saattaa hyvinkin tulla luottomaalini ulkokäyttöön.

  VastaaPoista
 3. Vanhoissa kylteissä todellakin on jotakin hurmaavaa. Olet oikeassa uusvanhat koristekyltit ovat hieman sieluttomia, ehkä se johtuu siitä että ovat tekemällä tehtyjä eivätkä "tarpeeseen". Mutta minä soisin että meillä käytettäisiin enemmänkin noita maalattuja koristeellisia kylttejä, siis ihan yritystenkin puolesta.
  Englannissa vastaavia eri ikäisiä kylttejä näkyy jokapuolella oikeassa alkuperäisessä käytössä. Osa tosi koristeellisia ja osa vähän vaatimattomampia. Miksei sitä voisi alkaa tehdä täälläkin?

  VastaaPoista
 4. Hei, siellä on chihuliini portailla! Meidän chihupoppoo lähettää terkkuja:)

  Älyttömän hieno tuo kyltti, luulin vanhaksi.

  VastaaPoista
 5. Ihana kuva! Ja todella hieno kyltti. Mistä itse huvimaja on peräisin vai kuuluinko se talonne alkuperäiseen varustukseen?

  VastaaPoista
 6. Ullan sisko, huvimaja on ostettu huuto.netistä melko pian sen jälkeen kun tähän muutimme (2006)

  VastaaPoista