lauantai 21. toukokuuta 2011

Pihapöytä vol. 2

Niinhän siinä sitten kävi että sinisestä pöydästä alkoi maali rapista jo niin uhkaavaa tahtia että piti laittaa se välillä suojaan sisätiloihin. Tilalle kaivoin varastoni kätköistä vanhan talonpoikaispöydän jonka vahatun puupinnan toivon kestävän suomen suvi-ilmastoa paremmin. Nyt on värimaailmakin jopa melkein liiankin kohdillaan, mutta haitanneko tuo, vaihdetaan sitten taas kun alkaa kyllästyttää.
Vanhat rekisterikilvet ovat auringonpaisteessa kuivumassa tiskauksen jälkeen. (Löysin ne aivan mahtavasta kaupasta, josta kerron teille seuraavassa postauksessani enemmän.)

The blue bistro table started to peel off paint so I decided to take it in to cover and replaced it with this old dining table. This table has a waxed surface and I hope it doesn't mind the weather as much. The color scheme is almost too matching now, but what the heck, I like it. 

7 kommenttia:

 1. Upea pöytä. Kevyet tuolit sopivat kivasti pöydän kanssa.
  Aurinkoista Viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Kyllähän tulikin kerrassaan tyylikäs kokonaisuus! Kyl siinä ny kelpaa hrkutella ja nauttia suvesta :) Mielenkiinnolla odotan seuraavaa postaustasi!

  VastaaPoista
 3. Mä jo luulin että rekisterikilvet tekevät siinä pannun alustojen virkaa...vois vaikka kuuman pihvikulhon pistää siihen :)

  VastaaPoista
 4. Upea pöytä! Ei se kestä ulkona, joten jos haluat sen säilyttää kanna kiireesti takaisin sisälle. Olisi nii ihanaa pitää ulkona tuollaisia pöytiä, mutta minä en millään henno8]

  VastaaPoista
 5. Ihastuttava tunnelma, jotain keskieurooppalaista charmia noissa kuvissa.

  VastaaPoista
 6. Onpas sinulla mahtava blogi ja ihana asunto!!! Ekaa kertaa olen kylässä ja toistekin tulen. (Minä pidin blogia kauniitkuvat.blogspot.com, mutta aloitan juuri uuden blogin Sininen Kuisti. Tervetuloa). Vielä pitää sanoa, että nukkekotisi on mielettömän hieno!!! Minullakin (tai siis tytölläni :-) on nukkekoti, mutta tilanpuutteen takia se on mammalassa. Tulossa kuitenkin piakkoin kotiin. Innolla odotan sen laittoa. Nukkekotisi jääkaappi teki kyllä lähtemättömän vaikutuksen. Ihana porstua myös sinulla!

  VastaaPoista