torstai 19. toukokuuta 2011

Printtiä, printtiä.

Kävin kurkkimassa H&M Homen syysmallistoa ja tässä otos siitä mikä minun sisustussilmääni viehätti. En tajua mikä noissa tekstiprinteissä niin inspiroi minua. Olen joutunut jo vakavasti pohtimaan että koska niitä on jo liikaa, vai olisiko sittenkin niin ettei niitä voi olla liikaa...
Kauniita olivat myös uudet harmaat sävyt, ruudut sekä ihanan retro kukkakuosi nyt myös ruskean sävyisenä, passaisi niin oivasti huvimajaani että en malttaisi odottaa malliston ilmestymistä myyntiin.

A glimpse of the H&M Home fall collection. I really love everything with printed text on it. I also love the new floral pillow in brown. It would go so well in my gazeebo.

4 kommenttia:

 1. ooh, jos mie oisin täysivaltainen sisustuspäätöstentekijä meän taloudessa nuita ihania tekstiprinttikuosisia tyynyjä ois mielin määrin.. mutta talouen toinen sisustaja hillitsee tätä intoa.. ;)

  VastaaPoista
 2. Hienoja ovat kyllä munkin mielestä!

  VastaaPoista
 3. Tekstejä ei voi olla liikaa!:D

  VastaaPoista
 4. Pidän kyllä tekstiprinteistä minäkin mutta sydämeni valtaavat kaikkein tehokkaimmin nuo romanttiset kukkakuosit. Mulla taitaa olla tuota samaa kuosia valko-vihreänä. Tuossa harmaan-ruskeassa on kyllä enemmän nostalgiaa. Muistan lapsuudesta 70-80-lukujen taitteesta että tuollaisia kukkakuoseja oli puuvillasatiinisena huonekaluissa ja verhoissa. Ihanaa että ne ovat taas tulossa muotiin.

  VastaaPoista