sunnuntai 29. syyskuuta 2024

Syksyiset tyynynpäälliset

On aivan mahtia, kun on se kaappi siellä yläkerran aulassa joka on melko täynnään erilaisia tyynynpäällisiä, joista valita kuhunkin tyyliin, vuodenaikaan ja fiilikseen sopivat. Nytkin kun tuli inspis sunnuntai-siivouksen lomassa laittaa olkkarin sohvalle jotain vähän syksyisempää väripalettia, niin kaapista löytyi oitis sopiva setti.

On beigeä, hapsukasta, ruskeaa, lehtikuviota, kukkaa ja raitaa ja kaikki sopivasti erilaisia, mutta toisiinsa ja tähän tilaan sointuvia ja ah-niin-syksyisiä. Nyt kelpaa taas köllötellä tuolla tyynymeressä sekä koirien, että meidän ihmisten.


Ja koirista puheenollen he tarkkailivat vierestä, kun sohva pelmutettiin, tuuletettiin, imuroitiin ja tyynynpäälliset vaihdettiin. Katselivat kyllä vähän kummastuneina, että taasko ja onko pakko ja ihan hyvähän se oli ennenkin.

Mutta sitten kun lupa heltisi ryntäsivät he suorilta sinne tarkastamaan, että onhan siellä varmasti yhtä paljon tyynyjä kun ennenkin (on) ja että onhan siellä yhtä mukava ja pehmeä olla (on) ja tarpeeksi myös peittoja (on). Ja sitten ottivatkin siinä heti aivan prinsessoina parhaat paikat itselleen päiväunia varten, että hyvä taisi tulla heidänkin mielestä, vaikkeivat noista syksyisistä kuoseista tainneetkaan välittää ihan yhtä paljon kun minä.

Changed the pillow cases on the living room sofa to a more fall themed colors. The doggos had to sit and wait for the project to finish, but they approved the result.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti