perjantai 10. toukokuuta 2024

Sopiva löytö omalta seinältä

Kevätsiivoiltiin muutama viikko sitten yläkerran aula ja siinä samalla tein sieltä ihan hirmuisen hyvän löydön, jolle olin itse jo vähän sokeutunut. Tämä on niin hauska paikka tämä piskuinen aula, ettei siihen tule itse kiinnittäneeksi niin paljon huomiota, kun pääasiassa siitä vain kuljeskelee ohi noihin makuuhuoneisiin.

Niin kun kuvista näkyy tässä on tilaa vähän niukalti tuon tiukasti alas laskeutuvan katon vuoksi. Korkeuttakaan ei tuossa ovien kohdalla ole kun just ja just se 2,1 metriä ja ihan reunalle päästäkseen pitää siis kyykkiä ja kumarrella melkoisesti. Ollaankin koitettu pitää tämä tila enimmäkseen avoimena, mutta eihän se ikinä sellaisena aina pysy, vaan kerää varsinkin talviaikaan kaikenmoista ylimääräistä tavaraa tuonne matalalle seinustalle ja niitä sitten saa aina näin keväsiin siitä muualle lajitella.

Olin haaveillut että saisin laitettua kaikki koristetyynynpäälliseni tuon ruskean kaapin alahyllyltä nätisti johonkin kivaan matkalaukkuun tai laatikkoon, josta ne näppärästi kerralla näkisi. En vain (onneksi) ollut löytänyt sopivaa, kun siinä taannoin siivotessa silmät osui yhtäkkiäå tähän hauskaan valkoiseen pikkukaappiin tässä seinällä, jonka rakentelin tuon muutamia vuosia sitten pelkästä ovesta tuohon. Se on pääasiassa toiminut siinä puolityhjänä koristuksena eikä siinä ole ikinä oikein säilytelty mitään järkevää, kunnes nyt välähti; muut rojut pois ja tyynynpäälliset tilalle!

Ja ai että kun se toimii nyt niin hyvin tässä uudessa tarkoituksessaan! Nyt näkee kerralla värivalikoiman päällisiään eikä tarvitse kyykkiä tai kumarrella niitä valikoidakseen, sen kun ottaa vaan. Siellä on sulassa sovussa kaupasta ostellut, itse tehdyt ja kirppistellyt osa jo monen monituisen vuoden ja muodin takaa, mutta mikäs niitä on tuossa vieläkin säilöessä. Ihana on myös, että tilaa on vielä tarpeeksi löytää vielä muutama lisääkin, jos sopivia vaan vastaan jostain tulee.

Ihan parasta kyllä tämä, kun keksii johonkin ongelmaansa ratkaisun ihan omasta huushollista. Pitää vaan välillä katsella paikkoja vähän erilaisin silmin, eikä aina kulkea ohitse vaan.

Needed a place to store all my pillowcases and found the perfect spot in this white wall mounted cabinet upstairs. Been walking past that for years before I had this idea. Now it's so easy to go and pick the perfect pillowcases to use, as before I had to kneel down in this low space to rummage them from the lower shelf of the brown cabinet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti