maanantai 30. syyskuuta 2024

Kahden euron valoverhot

Just kun olin ajatellut, että pitää löytää tänne makkariin jotkut vähän beigemmät valoverhot niiden edellisten ihan valkoisten tilalle, niin löydän heti seuraavalla kirppisreissullani sellaiset kahdella eurolla. Sanoisinko, että aika täsmällinen tuuri! Nyt on värimaailma ikkunassa vähän rauhallisempi ja sopii maton kanssa niin paljon paremmin (paitsi että tuolle vitivalkoiselle verhotangolle pitää vielä tehdä jotain jossain vaiheessa).

Näissä on unelmaisen pehmeän beigen sävyn lisäksi kivaa, että ovat suunnilleen yhtä pitkät kun nuo pellavaiset sivuverhot ja valuvat niiden kanssa nyt kauniisti tuon ihanan villamaton päälle, eikä sillai eriparisesti kun ne edelliset olivat, mikä oli alkanut silmiäni myös vähän häiritä sen liiallisen valkoisuuden lisäksi.

Napsin nämä kuvat kännykälläni tuolta tänä aamuna herätessä, kun olin niin onnessani tuosta auringonpaisteesta uusien verhojen läpi ja koko huone kylpi ihanan pehmeässä valossa niiden ansiosta.

P.S. Tännehän piti tulla sivuverhoiksi ne taannoin ostamani samettiverhot, mutta niiden värjäys jäi vähän vaiheeseen, kun niistä ensimmäisellä kierroksella tuli vasta mintunvihreät ja aloin ajatella, että liian samanvärisinä tapetin kanssa eivät ehkä olisi sittenkään kivat tässä tilassa ja oikeassahan tuota olin taas.

Got these beige second hand light curtains just after I started thinking about needing to find ones, cause the old white ones had startedd to look too white with this new soft rose-toned rug. They were a fleamarket find from near by and cost me only two euros. How lucky is that!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti