torstai 19. syyskuuta 2024

Lehtiä ja simpukoita

Tämä postaus on omien tuotteideni mainos
Taas on työpöydällä ollut savivälineet esillä ja kaikenlaiset uudet (ja vähän vanhemmatkin) inspiraatiot päästetty valloilleen ja uunille on menossa nämä kaikki kuvien harmaat työt pian raakapoltettaviksi.

Olen jotenkin tykästynyt nyt viime aikoina kaikenlaisiin orgaanisiin muotoihin, joten oli aivan luonnollista, että sellaisia piti tehdä siis itsekin. Käytin omaa puutarhaa hyväkseni muottien muodossa ja tein erilaisia lehti-aiheita kuten noita pienempiä lehtiä ruokailuvälineiden lepuuttajiksi ja isompia lehtiä ruoanlaittopuuhiin kauhan- ja lastanlepuuttajiksi.

Ja tietenkin tein myös simpukoita, koska nehän nyt on aina kivoja. On pienempiä saippua-astioina ja vähän suurempia sitten kaikelle muulle. Noissa on myös pienet jalat kaikissa, vaikkeivät ne ei tämän kuvakulman vuoksi just nyt näy. Nämä kaikki ajattelin lasitella sillä ihanalla kelmeän vaaleanrusehtavalla sävyllä, jolla myös lasittelen ne ihanat kapustapönttöni myös.

Ja sitten koska lehden muotoiset kauhanlepuuttajat olivat niin kivoja, niin tein paljon isompiakin joista käänsin reunat ylöspäin, että ovat enemmän tuollaisia tarjoiluastioita. Testasin myös paria litteää simpukka-alustaa, mutta se selviää vasta polttojen jälkeen, että tuleeko niistä hyviä vai ei. 

Värejä näihin lehtijuttuihin en ihan vielä ole lukkoon lyönyt, mutta ehkä täytyy tehdä vähän eri sävyjä niihin, että on sitten useampaan makuun sopivia.

Sitten tuolla seassa on tietty jo vähän joulujuttuja, kuten nuo tähdet, koska näitä pitää tehdä jo nyt, että on sitten ajoissa valmiina markkinoita varten.

Some of my latest pottery on it's way to the kiln.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti