lauantai 18. toukokuuta 2024

Täsmälöytöjä ja lahjuksia

Viime aikoina olen kerennyt kirppistellä kaksi kertaa vähän kauempana kotinurkilta ja tässä kokonaiskuva saaliista noilta reissuilta. Ensinnä piipahdin reilu viikko sitten siskon kanssa Hyvinkäällä ja Riihimäellä ja sitten eilettäin kävin ystävää moikkaamassa Hämeessä ja samalla kierrettiin pikaisesti Hämeenlinnassa ne perinteiset paikat.

Siskon kanssa reissatessa löysin Hyvinkäältä tuon ison vanhan liitutaulun, joka oli niin halpa, että se oli pakko kotiuttaa vaikken ihan heti sille mitään virkaa keksinytkään. Onneksi kotiutin sillä yksi ystävä on tuollaista etsiskellut ja jahka selvitämme sopiiko mitat, niin tällehän löytyy heti käyttöä sieltä.

Hyvinkäältä lähti mukaani myös tuo lasipurkin kansi ja Riihimäeltä tuo isoin noista sinkkiastioista. Ihana Kupittaan kannu taasen löytyi Hämeenlinnasta, josta myös tuo hauska iso pulloharja, joka oli pakko ostaa ihan vaan koristeeksi porstuaani, koska on niin hauska.

Hämeenlinnasta löytöjä myös tuo taulunkehys yhteen tulevaan projektiini sekä kukkatuki ja kolme pienempää sinkkiastiaa puutarhaan ja kukkasille.

Ja sitten pariin lamppuprojektiin sain ihanasti materiaalia lahjuksina ystäviltä. Suomen kasarmin aarteista pieni sopivasti kulahtanut roskakori tai ruukunsuojus, joka sopii täydellisesti lampunvarjostimeksi puutarhaani lintujen poisnokkiman juuttiversion tilalle ja sitten Parolan asemalta tällainen perinteisempi varjostin yhteen toiseen suunnitelmissani olevaan valaisimeen, jota varten täytyy ehkä opetella vähän verhoiluhommia ensin.

Erittäin onnistuneet reissut taas kaikin puolin nämäkin. Parhautta myös, kun löytyi juuri sellaisia löytöjä mitä lähti etsimäänkin. On tämä alkukesä vaan ihan parasta kirppistelyaikaa, kun kaikkea löytyy niin kivasti joka paikasta.

My recent fleamarket finds from Hyvinkää, Riihimäki and Hämeenlinna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti