keskiviikko 29. toukokuuta 2024

Kukkivat keramiikat

Taannoin tekemäni keramiikkakukkaset pääsivät koristamaan kukkapenkkejä vasta muutama päivä sitten, kun ihan vallan kerkesin hellekiireissäni unohtaa niiden olemassaolon! Olin onneksi maalaillut niille valmiiksi vihreitä kukkakeppejä, joten niiden "istuttaminen" tuonne ei onneksi ollut kovin työläs urakka sen kun tökki paikoilleen vaan.

Ne näyttävät tuolla kyllä aivan älyttömän hauskoilta, nopealla vilkaisulla ihan joiltain oikeilta kukkasilta. Värimaailmakin natsaa hyvin noiden kevättulppanien kanssa, jotka alkavat kyllä vähän jo vedellä viimeisiään tuolla. Onneksi nämä keramiikkakaunokaiset kivasti paikkaavat nyt tätä pientä taukoa kevät- ja kesäkukkasten kukinnan välissä ja riittää tässä penkissä väriloistoa.

Vettä olen koittanut näihin välistä vähän lurauttaa, ovat vaan vähän kiikkeriä noin pitkien tikkujen nokassa, mutta eipä ne hyönteiset onneksi niin kovin isoja vesimääriä tarvitsekaan. Harmillisesti haihtuu vaan nopsaa nyt näistä pienet vesitilkat päivän kun suurimmaksi osaksi paahteessa ovat. Mutta noita voi näpäsästi tuosta siirrellä muualle sitten, kun jossain toisalla pihalla taas tarvitaan kukkapenkkiin paikaksi kukkaloistoa oikeiden ollessa vielä vaiheessaan.

Put my hand made pottery flowers in my flower bed outside and they look almost like real flowers in there!

4 kommenttia: