perjantai 31. joulukuuta 2021

Joulujuttuja ja yksi heräteostos

Niin se on jo uusivuosi ja joulu alkaa olla pian juhlittu. Meillä kyllä tykätään pitää koristeet esillä vielä loppiaiseen asti, jos vain kaikki havut kestävät sinne saakka. Laitoin nuo tekemäni kranssit esille sisälle vasta aatonaattona ja hyvin ovat vielä pysyneet kasassa vaikkakin ovat jo aivan rapsakoiksi kuivahtaneet. Mutta nättejä kun ovat vielä niin mikäs niitä on katsellessa. Salaa toivon, että ei tarvitsisi ottaa niitä alas lainkaan ennen kevättä, mutta ihan niin vahvasti en kyllä niiden säilyvyyteen täällä sisällä usko, mutta jospa ulkona kestäisivät vielä hetken jos loppiaisena ne sinne takaisin vien.

Joulumeiningit olivat täällä oikein leppoisat ja makoisat paitsi tämän yhden pikkukoiran mielestä, joka ei millään olisi malttanut aattona odotella pakettien avaamiseen annettavaa lupaa. Onneksi tuosta kasasta löytyi hänellekin pari omaa pakettia, jotka sai riemunkiljahdusten kera repiä auki.

Kuvittelin edellisessä postauksessa esittelemieni puutarhatuolien olleen tämän vuoden viimeinen ostos, mutta niin vaan tein eilen vielä yhden heräteostoksen toria selaillessani. Tämä vanha kapea ja korkea kaappi oli ihan vastustamattoman ihana, enkä saanut sitä mielestäni vaikka kuinka yritin itselleni perustella, että tilaa ei sille täältä löydy. Ostelin sen silti vaikka en yhtään vielä tiedä mihin ihmeeseen saan sen tässä täydessä talossani tungettua. Näyttääkin siltä siis, että vuosi alkaa täällä jonkinlaisella lumipalloefektillä jossain huoneessa, sillä siitä mihin tämä sijoitetaan täytyy alta ottaa pois se mitä siinä on. Sen siitä saa kun on kompakti talo, mutta ei se mitään, tykkään tällaisista haasteista ja sillaihan tämän talon muutkin sisustukset ovat aina eläneet, että muokkaantuvat sitä mukaa kun jotain kivampaa löytyy tilalle tai lisäksi.

So it's new year and the Christmas is almost over. Here's some snapshots of our Christmas wreaths, a dog waiting for presents and my latest second hand find that I have no idea where to put, but is just SO pretty.

1 kommentti:

  1. hieno kaappi.aina sille tilaa löytyy.hyvää uutta vuotta.

    VastaaPoista