torstai 16. joulukuuta 2021

Makuuhuoneen hämärässä

Kuivattelin oliivipuun oksista pienen kranssin makuuhuoneen hämärään joulutunnelmaa tuomaan ja stailasin samalla tuon naulakon muutenkin vähän jouluisampaan asuun. Kranssimateriaalit tulivat tänä vuonna ihan omasta takaa, kun leikkelin kesän aikana vähän pitkiksi venähtäneiden oliivipuideni oksia lyhyemmiksi. Rautalankaympyrään kieputettuina annoin niiden vain kuivahtaa muutaman päivän pöydän päällä tasaisella sen verran jämäköiksi, että lehdet eivät enää roiku lerppuina tyvistään, kun kranssin nostaa pystyyn. 

Kranssin seuraksi valikoin tuonne vähän messinkiä, puujuttuja ja himpun sellaista rouheutta, kun kesällä kasvihuoneessa tykkään harrastaa ja mielestäni siitä tuli just kiva noin. Vähän vaatimaton, mutta silti jouluinen, kun lyhdyssä palaa pieni tuikku (led) valaisten hennosti ympäristöään. Tuohon näkyyn on ihana aamuisin herätä, vaikka olisi vielä vähän hämärämpääkin.

I styled my bedroom rack to a modest and rustic festive look I like right now. I made the olive wreath by attaching the branches to a metal circle with wire and let it dry on a table top so long as the leafs got sturdy enough to keep their pose.

2 kommenttia: