torstai 25. marraskuuta 2021

Yllätys itsellekin

Ai vitsi miten iloinen yllätys olikaan kun uusin Unelmien Talo & Koti lehti ilmestyi. Vaikka tiesinkin, että kodistamme viime jouluna kuvattu juttu siinä ilmestyy, niin en yhtään tiennyt, että yksi kuva siitä kanteen asti päätyi. Tuli ihan eksta-spesiaali olo, kun näin eteisemme siinä niin nättinä esillä.

Kuvauspäivä oli viime vuonna joulun välipäivinä ja silloin oli kyllä niin super-pimeää ja märkää, että joulutufiilis oli todella erikoisen mystinen, mutta sepäs ei haitannut sillä kuvaajana toiminut ihanainen Frida on niin rautainen ammattilainen, että hän löysi sen tunnelman aivan välittömästi ja vangitsi sen kamerallaan noihin kuvin niin upeasti. Haastattelun hoiti maailman mukavin Suvi Lahtinen ja kokonaisuudesta tuli mielestäni ihan mielettömän hieno kuvaus meidän joulun vietosta täällä.

Hauskaa oli noita kuvia katsellessa muistella miltä täällä viime jouluna näyttikään. Olohuone on muuttunut hurjasti siitä mitä se tuolloin vielä oli, mutta muualla on suunnilleen samanlaista vielä ja se on hyvä, sillä tykkään tästä sisustuksesta just nyt ehkä eniten eikä isoja suunnitelmia asioiden muuttamiseksi (ainakaan täksi jouluksi) ole kehitteillä.

Mutta vähänkö pitää nyt alkaa kaivella esille noita joulukoristeita, appelsiininsiivuja ja muita ihanuuksia, että pääsee taas kunnolla tuohon fiilikseen mikä noissa kuvissa on. Käykääs kurkkaamassa lehdestä, myynnissä lehtipisteissä nyt.

Our Christmas home is featured in the latest issue of Unelmien Talo & Koti magazine.

3 kommenttia:

  1. Nappasin viimeisen kappaleen lehtihyllystä, kun tunnistin kuvan. Nyt olen silitellyt sellofaania ja kunhan koira ja perhe on ruokittu, siirryn sohvalle lehden kanssa fiilistelemään.

    VastaaPoista
  2. Oli kyllä ihana tunnelma kuvissa. :)

    VastaaPoista
  3. Meille tulee tuo lehti ja lueskelin sitä siinä ja ihmettelin, että onpa tutun näköstä. Tajusin kyllä äkkiä, että miksi on tutun näköstä :) Ihania kuvia ja hyvä juttu muutenkin!

    VastaaPoista