tiistai 1. syyskuuta 2020

Vähän maustetta sohvannurkkaan

Nyt kun kesä alkaa olla jo loppusuoralla huomasin, että kaipaan ihan hirveästi jotain vaihtelua olohuoneen sisustukseen ja mitenpä se on helpompi tehdä, kun uusia sohvan koristetyynyt. (Miksi niitä muuten sanotaan koristetyynyiksi? Meillä ainakin niiden päällä ja alla löhöillään ja niitä käytetään ja kasataan, heitellään ja rutataan just niin kun koristeille ei kai pitäisi tehdä.)

Kaikki alkoi tuosta yhdestä pyöreästä tyynystä jonka ihana vihertävä mudanruskea väri hurmasi minut tyystin pistäytyessäni paikallisessa sisustusputiikissa. Siinä oli jotain ihanan rentoa fiilistä ja mausteista lämpöä, mitä huomasin kaipaavani sisustukseeni just nyt.

Sen kaveriksi ompelin kangaskaupasta varta vasten hankkimastani haaleasta okrankeltaisesta kankaasta päällisen vähän pitkän malliseen sisätyynyyn joka on sohvalla ollut kaikkien lemppari muotonsa puolesta. Siinä sitten niitä kahta tyynyä pyöriteltyäni totesin, että hitto soikoon, lisää tarvitaan ja marssin lähipitäjään liikkeeseen, jossa tiesin hyvät valikoimat minua miellyttäviä merkkejä ja kuoseja olevia tyynynpäällisiä olevan.

Ja niinhän siellä myöskin oli. Mukaani tarttui ihana okrankeltainen hapsupäällinen sekä pehmeä pellavainen, joka sointuu kivasti muiden värien joukkoon. Sisätyynyt näihin kaikkiin, pyöreää lukuunottamatta, löytyi jo omasta takaa joten rahaakaan ei palanut ihan järjettömästi. 

Nyt tykkään tosi paljon tästä sohvannurkasta ja on ihanaa kun on vähän jotain uutta pehmeyttä tuomassa lämpöä näihin viileneviin iltoihin. Voisi kai ehkä jo sanoa, että tässä pikkuisen syksyä varten sisustelen jo. 

Wanted some change in the livingroom so I ended up buying some new covers for my pillows on the sofa. I really like the spicy and warm tones they bring to this nook, just what I needed in these cool and dark nights in the brink of autumn.

2 kommenttia:

  1. Minulle iski sama tauti. Villahuopa ja samettityynyjä piti saada heti. Puuvillamatot äkkiä varastoon pois silmistä ja pehmeää ja nukkaista tilalle. Huh helpotti. Kolme kuukautta mennään tällä ja sitten alkaa se sisustuskausi, mistä ei vielä voi mainita mitään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, heti kun alkoi vähän ilmat viiletä tuli hirveä himo lämpimiin väreihin ja materiaaleihin. :-)

      Poista