torstai 17. syyskuuta 2020

Peilikaupoilla

Siitä asti kun tuo ihana vitriinikaapisto muutti olohuoneeseen, olen miettinyt, että tähän seinälle kaivataan jotain. Kaikenmoisia ajatuksia on päässä ollut, mutta aina säännöllisesti siihen on palannut ajatus peilistä. Tässä eräänä iltana telkkaria katsellessa tajusin, että hitto soikoon, tarpeeksi iso peilihän siinä vaan pitää olla! Sellainen voisi oikein hyvässä lykyssä tuoda tähän pimeähköön nurkkaan vähän valoakin, kun heijastus tulisi suoraan vastapäisen seinän ikkunasta.

No, tuumasta toimeen, säntäsin samantien pystyyn sohvalta ja tietokoneelle selaamaan tori.fin valikoimia isoista peileistä ja kas, sieltä tuli vastaan tämmöinen. Aluksi tuhahdin sille vaan ja jatkoin etsintöjä, mutta sitten huomasin, että palaan tämän tästä sitä katsomaan uudestaan. Jokin sen kaarevassa yläreunassa viehätti kovasti. Mitatkin täysin kohdallaan. Tuijoteltuani sitä tovin tajusin, mikä siinä oli, sehän pitäisi vaan maalata! 

Tumma kulahtanut väri on aivan liian synkkä ja ankea ja hävittää peilin hauskan yksityiskohdan alareunastaan, mutta jospa tämä olisi vaalea niin se muuttuisi melkein kuin toiseksi peiliksi kokonaan. Mukana tuli myös pieni hylly, joka kuuluisi tuohon vaaleaan raitaan kiinnittää, mutta luulen, etten sitä nyt siihen laita. Maalaan senkin kyllä myös, jos joskus mieleni muuttuu tai haluan peilin myydä, että pysyy kokonaisena kuitenkin tämä.

Haluan ehdottomasti laittaa tähän kunnollisen pellavaöljymaalin, joten tämä projekti ei tule olemaan hetkessä valmis, mutta sitten kun se on ja saan sen tuohon seinälle ripustettua, olen aivan varma siitä, että tästä tulee ihan älyttömän hyvä ja hieno. 

Found this old mirror for my living room. It's way too gloomy with this dark brown color, so I'm planning on painting it light and bright. I'm so sure it'll look way better, a completely new mirror, that'll make this wall look like a million bucks.

3 kommenttia:

  1. En halua lukea kirosanoja. Täällä olisi kiva käydä, on kaunista. Mihin tarvitaan rumia sanoja?

    VastaaPoista
  2. No jopas kekkasit👍 Hyvä idea ja ihana koko huussolli 🥰 Mukava seurata blogiasi☺️ Terkuin Tiida

    VastaaPoista