tiistai 24. maaliskuuta 2020

Siivosti seinällä

Yleensä nämä sisustushommat tässä taloudessa eivät ole mitän kovin suuria voimainponnistuksia, mutta jostain syystä tässä vallitsevassa tilanteessa minä reagoin pääasiallisesti niin, etten saa sisustuksen saralla mitään aikaan. Muut siivoilevat kotejaan ja järkkäilevät valokuviaan ja sukkalaatikoitaan ja minusta tuntuu että minä olen keskittynyt enimmäkseen järkkäilemään pääni sisältöä. Mutta, kyllä se ehkä tästä, ainakin tänään tuntui jo vähän paremmalta kun ulkona aurinko lämmitti pihamaata ja sisätiloissa sain tämän viimeisimmän kirppislöytöni maalattua ja laitettua seinälle paikalleen ja siitä tuli oikein hyvä.

Olin pähkäillyt maalin sävyä ja todennut, että sen on synnyttävä omista varastoista löytyvillä purkeilla, koska kaikkea turhaa liikkumista ihmisten ilmoilla on nyt vältettävä. Siinä sitten kun kurkistin maalikaapilleni istui siinä heti etualalla sopiva purkinpohjallinen maalia, jolla maalailin männä joulun markkinakalustoni. Ihan täydellistä! Tuollainen hyvin, hyvin vaalea helmenharmaa sopii hyllyyn mitä parhaiten ja luo kauniin kontrastin tavaroille jota siinä nyt säilytän.

Nyt siinä on sulassa sovussa kaikenmoisia lankoja ja naruja joita tämän tästä tarvitsen, muutama työkalu, vähän jotain nättiä ja esim. keramiikan viimeistelyssä tarvittavia söpöjä pesusieniä. Kaikki tavaroita, joille ei ollut aiemmin mitään järkevää säilytyspaikkaa vaan kuljeskelivat milloin missäkin päin työpöydän pintaa tai olivat jossain jemmassa, josta en niitä ikinä ihan heti hoksannut. Nyt kun ne on kaikki tuossa niin eivät ikinä enää ole hukassa tai tiellä. 

Pöydällä ja sen ympäristössä on vielä savityöpisteeni levällään, johon se jäi kun tilanne iski päälle. En ole vielä päättänyt jatkanko niiden tekemista nyt vai myöhemmin, mutta asioiden siivoaminen ei juuri nyt tunnu yhtään niin tärkeältä. Olkoot savipölyt ja murut ja muut ihan siinä kun ovat, ovatpahan ainakin näpsästi käsillä jos sille päälle satun tässä. Siivoamaan tässä taitaa ehtiä hyvin myöhemminkin. Nyt odotan vain huomiselle luvattua +10 asteen lämpöä ja sitä että pääsen taas tuonne puutarhaani kuopsuttelemaan ja rapsuttelemaan ja katsomaan kun se kevät siellä tekee kovasti tuloaan. Se jos mikä on kuulkaas ihanaa se.

I painted the fleamarket find shelve a light pearl grey color I had a small amount left in my paint cabinet. A good find, since I have no intention to go out to buy anything not that relevant to living right now. My work room is a bit dusty and there's pottery tools lying around, but the shelve looks good on the wall and I think that's all that matters to me right now.

2 kommenttia:

  1. Hyllystä tuli kovin hieno. Täytyy itsekin ruveta kääntämään sisustusta tuohon suuntaan, niin kovasti miellyttää kaikki mitä blogissasi esittelet.

    VastaaPoista