tiistai 31. maaliskuuta 2020

Kesä-boho makkarissa

Ulkona meni ilmat ikävän viileiksi, joten päätin pistää kesäntuloon vähän vauhtia ja sisustelin makkarissa kesäsomisteilla jo vähän valmiiksi. Täällä kun kökkii pääasiassa neljän seinän sisällä kaipaa sitä erityisen paljon vaihtelua juuri nyt ja mikäs sen parempaa kun ottaa pieni varaslähtö seuraavaan sisustuskauteen.

Esille kaivettiin talvisäilöstä vähän luonnonmateriaaleja ja somisteita ja kesäfiilistä tuovia tekstiilejä ja laitettiin ne rennosti esille.

Samalla pääsin testailemaan tätä isoa hapsupäiväpeitettä, minkä ostin ystäviltäni, kun siellä kylässä vielä kerkesin taannoin piipahtaa. En ole ollenkaan päiväpeittoihmisiä ja ajattelin, ettei tästä mitään tule, kun en muista / jaksa sänkyä yleensä edes sijata ja olinkin alunperin ajatellut tuota päiväpeittoa ihan johonkin muuhun, mutta kun se on niin ihana ja iso, niin pakkohan sitä nyt on ainakin kokeeksi tuossa sängyllä pidellä. Ja koskapa se tekee tuosta koko pedistä niin ihastuttavan boheemin, niin ehkä tässä tulee muistettua / jaksettua se siihen useammin asetella.

En tiedä mikä noissa hapsuissa erityisesti itseäni viehättää, välistä tuntuu, että olen ihan huumaantunut niistä. Ne on vaan silmiini niin nättejä, erityisesti tällaisessa luonnonvalkeassa puuvillakankaassa. Hapsullisia tekstiilejähän tänne on ilmestynyt sinne sun tänne jo muutaman vuoden ajan ja tuntuu etten millään saa niistä tarpeekseni. 

Nämähän ovat myös siitä hassuja nämä hapsut, että menevät yleensä konepesuissa ihan kinttaan ja takkuun ja minun mielestäni suurinta hupia on kammata ne auki ja korjailla niiden solmuja, se on aivan hypnoottisen ihanaa mielestäni! Tämäkin päiväpeite toi minulle tuntikausien riemun kun pesaisin sen pitkän kaavan mukaan koneessa ja kaikki hapsut menivät iloisesti solmuun ja rullalle. Nyt olen miettinyt, että pitäisikö kokeilla ommella niistä retkituolien kankaan jämäpaloista yksi tyynyliina ja hapsuttaa itse siihen oikein nätit rimpsut reunoille, saisi taas nyplätä ja näprätä hapsujen kanssa... ah!

Put up some summer vibes in my bedroom already. Also tried out this cool bedspread with tassels that I brought from my friends a couple of weeks ago. 

5 kommenttia:

 1. No on kyllä tosi ihanan näköistä. Hyvä värikokonaisuus!!!

  VastaaPoista
 2. Hapsut on vielä parempia kuin kuplamuovi! Tuo päiväpeiton hapsurimpsu on muuten erityisen kiva. Ja tuo irtaimistokomerot-kyltti on mainio. Ja se ovi. Mitähän mies sanoisi, jos ehdottaisin, että meidän kaikki siistit, mutta tylsät väliovet vaihdettaisi tuollaisiin vähän vanhahtaviin...
  Pitää ruveta pohjustamaan.

  VastaaPoista
 3. Hei! Aivan ihana sisustus ja blogi! Tiedätkö mistä tällaisen päiväpeitteen voisi ostaa, on nimittäin 100% oman näköinen.

  VastaaPoista