keskiviikko 18. maaliskuuta 2020

Reissuostokset

Ei ole kyllä sellaista reissua ettenkö kirppiksillä ehtisi poiketa ja niin tein myös, kun kävin piipahtamassa tuossa edellisen postaukseni mysteerikodissa männä viikolla. Menomatkalla kiersin kaikki avoinna olevat ja itse kohteessa käytiin vielä parissa. Kovin olivat autioita ja hiljaisia kirppikset jo tuolloin, kun ei vielä ihan varmaa ollut miten tässä nyt toimitaan ja nyt vissiin jo aika moni laittanut lapun luukulle, ainakin hetkeksi. Eikä siinä, kyllä minäkin mieluiten nyt kotosalla pysyttelen kun kirppiksillä kiertelisin, vaikka hirmuinen kirppishaukka olenkin.

Eniveis, tässä pieni esittely kirppissaaliistani tuolta reissulta, ei suuren suuri saalis, mutta erittäin kiva kuitenkin: hauska pieni keramiikkapullo, vanha puinen verkonkoho, itsetehdyn näköinen fossiili-kipsikoriste sekä Sorsakosken sahalaitainen vanha leipäveitsi. 

Ja niiden lisäksi tällainen vanha pienempikokoinen seinähyllykkö, ehkä enemmän mausteiden kun astioiden säilytykseen, mene tiedä, mutta kooltaan juuri passeli työhuoneeseeni lankarullien ja muiden säilytykseen työpöydän vierelle. Olen jotain tällaista siihen tässä vähän aikaa jo etsiskellytkin, joten tämän tullessa vastaan ei sitä kauaa tarvinnut miettiä. Väri on ehkä vähän turhan imakka työhuoneeni tyyliin, joten se täytyy tästä uusiksi laittaa ennen kun tämän virkaansa seinälle saan, mutta kaiken kaikkiaan hieno löytö kyllä.

On tässä muutenkin puuhaa ja tekemistä  eikä ainakaan nyt ihan lähipäivinä vielä pitäisi tylsää tulla vaikka kotosalla saakin nyt enimmäkseen pysytellä. Kipaisin hakemassa lämpimäisiä keramiikkauunistakin tässä, joten seuraavissa postauksissa kuvia sitten niistä ja yhdestä muusta ostoksesta jonka tuolta samalta reissulta tein.

My latest fleamarket finds from the trip to a friends house I made last week. 

2 kommenttia:

 1. Kivoja hankintoja olet tehnyt.
  Odotan innolla, mitä keramiikkauunista löytyy<3
  Mukavaa tulevaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) Uunin sisältökin jo esillä uudessa postauksessa. Hauskaa viikonloppua myös!

   Poista