keskiviikko 11. maaliskuuta 2020

Kukkia korpin kanssa

Yksi ehdottomia lempipaikkoja laittaa jotain nättiä esille on tämä olohuoneen halkolaatikoston päällinen. Tuota rapattua harmaata seinää vasten näyttää kaikki vaan niin uskomattoman hyvälle, melkeinpä ihan sama mitä siinä kulloinkin on.

En ole vissiin koko alkuvuonna ostanut leikkokukkia kotiin kunnes marketissa tuli vastaan nämä harsokukat, en vain voi vastustaa harsokukkia ja silloin kun sellaisia näen on niitä melkein pakko saada nippu mukaan kotiinkin. Tykkään näistä eniten tietty tuoreina kun tuoksuvat niin ihanalle, mutta nämä ovat myös siitä kivoja kukkia, että näyttävät kuivahtaneinakin vielä todella hyvälle; nämä kun eivät mitenkään nuupahda, vaan kuivuvat vaan niille sijoilleen pystyyn maljakkoon, kun veden kaataa pois. Kerrassaan pitkäikäiset kukkaset siis.

Nyt halusin laittaa tuohon halkolaatikon päälle nämä kukat kauniisti maljakkoon ja kun mietin mitä kivaa keväistä niiden kanssa siihen laittelisin niin sitten jostain syystä valitsin siihen vähän synkän ja mustan korpin. Lieneekö johtuu ulkona vallitsevasta harmaudesta, että tykkäsinkin eniten tuosta kontrastista sen sijaan että olisin laitellut siihen jotain vaaleampaa, mutta nyt mennään hetki näin.

I love this place on top of the firewood boxes in the livingroom, it makes the best sopt to make an arrangement of pretty or interesting things. No matter what I put there, the plastered wall seems to make everything look pretty there. So I got theses flowers and as I was wondering what to put up next to them I came up with this raven. Maybe because it is rainy outside and I like the contrast it brings there, who knows, but it looks good.

3 kommenttia:

  1. Hassua, että sinä koet harsokukan hyväntuoksuisena. Monet muut, mukaanlukien itseni, pitävät sen hajua varsin vastenmielisenä :-) Näin näiden tuoksujen kanssa aina menee!

    VastaaPoista
  2. Ihanan ylvään näköinen korppi. Kaunis asetelma:D
    HP

    VastaaPoista